Víkendový souhrn: 30.-31. 10. 2021
1. listopadu 2021

Víkendový souhrn: 30.-31. 10. 2021

Efdéčko má za sebou povedený poprázdninový víkend. Jak se jednotlivým kategoriím dařilo?

Velmi úspěšné tažení předvedli starší žáci z týmu DDM. Ti se v sobotu utkali s hráči Semil, Podbořan a Mostu. Ve všech třech utkáních zvítězili, čímž se vyhoupli zpět do druhého koše Ligy starších žáků.

FD Teplice X SCC Semily – 5:0

FD Teplice X Mocní Tuleni Podbořany – 12:0

FD Teplice X FBC Vipers Most – 6:1

Komentář trenéra Martina Severy: 30. 10. jsme odehráli turnaj třetího koše v Podbořanech, vlivem řady omluvenek jsme doplnili tým třemi hráči ročníku 09 a rozhodně nezklamali. Naše mužstvo odehrálo celý turnaj s velkým přehledem a připsalo si celkové vítězství. V turnaji jsme narazili na družstva Semil, Podbořan a Mostu. Všechna tři utkání jsme zvládli nejen herně, ale také výsledkově při celkovém skóre 23:1. Jako velmi pozitivní vnímám herní projev celého týmu, který táhl za jeden provaz a dokázal sám sobě, že má na to hrát vyšší koš. Díky všem soupeřům za utkání.


Jejich spoluhráčům z krupského týmu se výsledkově tolik nedařilo. Ti vyrazili do Jirkova k utkáním proti Turnovu, Žatci a Jirkovu. V prvním utkání podlehli Turnovu 2:5, ve druhém potom Žatci vysoko 1:13. Body přineslo až poslední utkání, ve kterém žlutomodří vybojovali bod za remízu v utkání s Jirkovem.

FD Teplice X TJ Turnov – 2:5

FD Teplice X FbC Jazzmani Žatec – 1:13

FD Teplice X Florbal Jirkov – 4:4

Komentář trenéra Ondřeje Brabce: Utkání nevyšla podle našich představ, i to se ale ve florbale stává. Hlavní je, aby kluci bojovali jeden za druhého a z každé chyby si dokázali vzít ponaučení.


Svá utkání odehráli rovněž oba týmy Elévů. Skupina DDM zamířila do Kadaně, kde je čekalo Ústí Red, Vipers Most a Ďáblíci Chomutov. Do Kadaně zamířila rovněž krupská polovina elévů. Ta se utkala s hráči Jirkova, Kadaně white a Čertíky Chomutov.

Komentář trenéra Pavla Jiráska: Musím před všemi hráči smeknout klobouk. Celý turnaj jsme odehráli s jediným hráčem na střídání, v posledním zápase jsme potom nestřídali vůbec. Všichni ale hráli srdcem a se stoprocentním nasazením. Turnaj jsme tak zvládli skvěle.  


Víkend potom uzavřeli junioři utkáními v Mostě. V obou zápasech byli hráči Efdéčka stoprocentní a do tabulky si tak připsali 6 bodů a posunuli se na 5. místo tabulky.

FD Teplice X TJ Lokomotiva Louny – 8:4

FD Teplice X BK REAL Roudnice nad Labem – 11:5

Komentář trenéra Martina Mühlfaita: Junioři vylovili z mosteckého "bazénu" 6 bodů. Oba zápasy jsme nakonec zvládli s přehledem, i když zejména ve druhé třetině s Roudnicí kluci trochu usnuli a nechali soupeře nadechnout. Naštěstí včas zazvonil budík a výsledkem bylo zatím nejvyšší vítězství v sezoně.