Starší žáci se vezou na vítězné vlně
21. října 2019

Starší žáci se vezou na vítězné vlně

V letošní sezóně jsme díky spolupráci s SK Dubí přihlásili do regionálních soutěží hned dva týmy. Jeden úspěšně stoupá výkonnostními koši v lize starších žáků, kde ze šesti zápasů ještě neztratil ani bod, zatímco druhý sbírá kýžené zkušenosti v přeboru starších žáků, kde se mu daří nadmíru dobře.

Starší žáci Florbalu Teplice si zatím v sezóně vedou skvěle. Po dvou košových turnajích zatím nepoznali hořkost porážky. Naopak se prezentují především týmovým výkonem, který je základním stavebním kamenem jakéhokoliv úspěšného kolektivu. K tomu přidávají nadstavbu v podobě zlepšené produktivity. Na vzestupu této kategorie se výrazně podílelo spojení s klubem SK Dubí, jejich talentovaní starší žáci zapadli do našeho klubu skvěle a trenéři zase přinesli nový pohled a impuls do našich tréninků.

Podobně úspěšně si zatím vedou také starší žáci v regionálním přeboru. V prvním turnaji, který vzhledem k několika různým faktorům odehráli v šesti lidech si připsali cenou výhru nad Štětím. V neděli se v rámci druhého turnaje utkali na domácím hřišti s Florbal Ústí „B“ a poté s Roudnicí. Oba zápasy znamenaly díky dobrému výkonu všech řad výhry 6:1, respektive 9:2.

Vyjádření trenéra Pavla Dolejšího k dosavadním výsledkům starších žáků: Chtěl bych všem hráčům poděkovat za vzornou reprezentaci našeho klubu. Jsem rád, že se konečně začíná projevovat práce z předchozích let. V tréninkách se pravidelně zaměřujeme na herní činnosti jednotlivce. Nyní je vidět, že tato píle má své úspěchy. Našim cílem je se neustále zlepšovat a přinášet radost hráčům ze hry, což se podle mě zatím daří.