Klubové info - DŮLEŽITÉ!
10. května 2020

Klubové info - DŮLEŽITÉ!

V souvislosti se současným stavem souvisejícím s šířením epidemie koronaviru a následným uvolňováním epidemiologických opatření připravil klub Florbal Teplice následující plán a soubor informací k organizaci programu na nejbližší období a na období letních prázdnin. Veškeré následující informace a organizační záležitosti se mohou změnit v případě úpravy připraveného harmonogramu uvolňování opatření Vládou ČR v rámci nouzového stavu.

  1. Tréninky do konce této sezóny a rozdělení do tréninkových skupin dle věkových kategorií
    Od středy 13.5.2020 zahajujeme program tréninků, který bude platný do 30.6. a bude zveřejněn v členské sekci. Hráči budou rozděleni do tréninkových skupin dle věkových kategorií platných na sezónu 2020/2021 (přípravka, elévci, mladší a starší žáci, dorost a junioři).
  2. Tréninky během letních prázdnin (červenec – srpen 2020)
    V rámci kompenzace za období nouzového stavu nabízíme možnost tréninků během letních prázdnin. V červenci bude program stejný jako v předchozím období květen – červen a v srpnu bude možnost několika termínů individuálních tréninků. Veškerý program bude v nejbližší době zveřejněn v členské sekci.
  3. Letní víkendové kempy
    Na srpen připravujeme pro každou kategorii 1 víkendový kemp. Podrobné info zveřejníme během nejbližší doby.
  4. Příměstské soustředění
    Naše tradiční prázdninová akce se bude konat v termínu 24.8. – 29.8.2020 a bude opět ve formě příměstského soustředění. Jelikož ještě čekáme na potvrzení projektu z kraje, tak zatím nemůžeme zveřejnit cenu a podrobný program soustředění.
  5. Členské příspěvky
    Současná situace není jednoduchá pro všechny, zvýšení nákladů a potencionální snížení příjmů se dotkne všech občanů ČR. V principu jsou příjmy sportovních klubů pokrývány třemi druhy příjmů: členskými příspěvky, dotačními zdroji a příjmy z reklam nebo sponzoringu. Dotační zdroje jsou aktuálně všechny významně nejisté, jejich rozdělování je pozastaveno a dochází k přehodnocování jejich výše. Reklamní a sponzorské zdroje v případě dětských a mládežnických kategorií jsou velmi omezené a musíme předpokládat i jejich další redukci. Členské příspěvky tvoří cca 40% rozpočtu a jsou pro nás momentálně jediným jistým příjmem. Prosíme tedy o doplacení příspěvků za sezonu v plné výši, což vnímáme jako podporu a veliký závazek pro budoucnost a budeme se snažit naším přístupem a aktivitami tento závazek splatit. V případě nouze vyjdeme vstříc a individuálně se budeme snažit nalézt rozumný kompromis, prosíme však o rozumný a citlivý přístup a podporu klubu Florbal Teplice.
  6. Členská sekce – přechod na novou verzi!
    Prosíme o Vás a realizaci přechodu na novou verzi členské sekce. Info a návod jsme již posílali. V případě jakéhokoliv problému či zádrhelu při registraci nás neváhejte kontaktovat na tel. 606702217 nebo na mailu sekretar@florbalteplice.cz

Velmi děkujeme za pochopení celé situace a podporu naší společné činnosti.