Neleň a zlepši si své florbalové schopnosti doma!
19. března 2020

Neleň a zlepši si své florbalové schopnosti doma!

Již před týdnem začala vláda České republiky přijímat opatření v boji proti koronaviru. Nejdříve to byly odložené sportovní utkání, poté zavřené školy a nyní karanténa. Veškerá sportoviště, fitness či venkovní hřiště jsou zavřená. Přesto všechno lze doma poměrně jednoduše zlepšovat nejen své fyzické dovednosti, ale také ty individuální.

Není pochyb o tom, že florbal nám všem nesmírně chybí. Zákaz trénování a hraní ovšem neznamená, že bychom měli doma lenit a na florbal zanevřít. Naopak! Nyní je ideální doba a zejména dostatek času ne zlepšování nejen našich fyzických, ale také herních dovedností. Martin Severa bude od dnešního dne zveřejňovat na naší FB stránce videa, jaké jsou možnosti domácího trénování. Věřte, že tato přidaná hodnota v této složité době vám může do dalších sezón velmi pomoci. 

Přidejte se k němu a snažte se ho napodobit! Nebo vymýšlejte nové tréninkové metody a zkrátka nám na sociálních sítích do komentářů k danému videu zasílejte, jak doma trénujete. Pro nejlepší kousky máme připravenou malou odměnu! V případě jakýchkoliv dotazů, nápadů či nejasností ohledně domácího tréninku, neváhejte kontaktovat své trenéry, kteří vám rádi poradí a vyjdou vstříc.

V případě, že nemáte FB profil, zkuste nám své video poslat přes WhatsApp nebo přes sms na číslo 606702217. Na konci každého týdne v neděli večer vyhlásíme ty nejlepší videa a zveřejníme je na našich FB stránkách, kam se můžete podívat i bez profilu na FB.

www.facebook.com/florbalteplice/ 

Video : "Trénuj doma se Sevym" - 1.díl