Víkendový souhrn 11. 11. - 12. 11. 2023
13. listopadu 2023

Víkendový souhrn 11. 11. - 12. 11. 2023

Je za námi další víkend a to znamená, že tu je další víkendový souhrn!

A-tým v neděli sehrál zápas s ústeckou rezervou. Utkání nabídlo i přes pomalejší tempo poměrně dost šancí, ale ani jedné straně se je nedařilo proměňovat. Nakonec po prohře v prodloužení veze Áčko domů jen jeden bod.

FD Teplice X Florbal Ústí B - 3:4

Komentář trenéra Vlastimila Valtera: Pro nás svým způsobem další ztráta bodů. Alfa Omega je proměňování šancí, to je plán pro zlepšení pro další zápasy. Teď hrajeme dvakrát doma, toho bude potřeba využít.


Junioři v Krupce odehráli dva skvělé zápasy. V obou zápasech dohromady nastřílely celkem 30 gólů. V prvním zápase vyhráli vysoko 12:0 a v druhém pak 18:5.

FD Teplice X T.K.S. TJ Turnov - 12:0

FD Teplice X H+H TJ Starý Harcov Liberec - 18:5

Komentář trenéra Martina Mühlfaita: Zápasy, do kterých nastupuje tým v roli jasného favorita, bývají ošidné. Proto mám radost, že kluci oba zápasy zvládli nejen herně, ale především mentálně.


V neděli starší žáky čekala 4 náročná utkání. Ve všech je bohužel čekala prohra a tak se starší žáci vrací domů z Liberce bez bodů. V tabulce však mají 16 bodů.

FD Teplice X SK BIVOJ LITVÍNOV - 0:4

FD Teplice X Florbal Chomutov - 0:4

FD Teplice X FBC Česká Lípa white - 1:4

FD Teplice X Florbal Ústí - 3:8

Komentář trenéra Ondřeje Brabce: Tenhle turnaj nám ukázal spoustu věcí, na kterých musíme pracovat. Děkujeme všem za podporu.


I béčku starších žáků se zadařilo na domácí půdě a doma zůstává 6 bodů. V prvním zápase proti Lovosicím vyhráli 6:3, proti Štětí pak 8:5.

FD Teplice X ASK Lovosice - LFP "B" Yellow - 6:3

FD Teplice X SK Štětí - 8:5

Komentář trenéra Jakuba Derky: V Krupce jsme odehráli dva zápasy s vítěznou tečkou ale bylo tam v obou zápasech dost chyb které nechceme dělat . První zápas jsme ovládli celkem jasně. Druhý zápas jsme se dlouho nemohli dostat do tempa a hlavně jsme byli celkem bez života. Nakonec jsme však ukázali srdíčko a otočili zápas v náš prospěch . Díky všem za turnaj, zejména fanouškům.


Elévci v neděli odehráli 3. kolo, hráli proti třem soupeřům. Vezou si domů jednu vysokou výhru, remízu a prohru. Doufáme, že si turnaj naplno užili.

Komentář trenéra Jana Smoleka: Do prvního zápasu proti Štětí jsme nastoupili celkem ospale, gólů moc nepadalo, nakonec jsme vydřeli alespoň plichtu 1:1. Druhý zápas proti Dubí byl naprosto v naší režii, výsledek 10:0 mluví za vše. S posíleným sebevědomím jsme nastoupili proti Děčínu. První půlka zápasu 1:0 v náš prospěch. Děčín opět ukázal, že umí otáčet zápasy. Do druhé půlky naskočil úplně jiný tým. Obrovské srdce, maximální soustředěnost, bojovnost, disciplína... U nás naopak laxnost a pocit neporazitelnosti. Na 4:1 dokázali otočit během 6 minut. Super florbalový zážitek.