Víkendový souhrn 13. 4. - 14. 4. 2024
15. dubna 2024

Víkendový souhrn 13. 4. - 14. 4. 2024

Tento víkend proběhl docela úspěšně. Každá kategorie získala alespoň 1 výhru! Pojďme se kouknout, jak se komu dařilo.

Starší žáci se ve svém trojzápase prosadili hned dvakrát a jednou pak remizovali a to s Českou Lípou. S ostatními týmy hráli vyrovnané zápasy a vyhrávají jednou o gól a jednou o 2. Celkově si tak připisují krásných 7 bodů. 

FD Teplice X ASK Lovosice - LFP “A” Black - 2:1

FD Teplice X FBC Česká Lípa white - 2:2

FD Teplice X TJ Sokol Koberovy 4:2

Komentář trenéra Ondřeje Brabce: Poslední turnaj jsme šli přesně za naším cílem. Díky hráčům za skvělé výkony a za neodevzdání 3 bodů Koberovům, ke kterým nám pomohl fantastický obrat. 


Naše dívčí skupina starších žákyň byla tento víkend stoprocentní. V Lípě je čekaly 2 zápasy a v obou si se svými protivníky dokázaly skvěle poradit. Proti České Lípě vyhrávají 7:0, proti Ústí pak 13:1. 

FD Teplice X FBC Česká Lípa blue - 7:0

FD Teplice X Florbal Ústí - 13:1 

Komentář trenérky Mirky Frontzové: Přesvědčivý a sebevědomý výkon, korunovaný plným bodovým ziskem, předvedly žákyně v České Lípě. V prvním zápase si poradily s domácím týmem 7:0, když po celou dobu určovaly tempo a s přehledem si vytvářely spoustu šancí. Ve druhém zápase se hrálo většinu času na jednu branku a ojedinělé šance Verča v bráně spolehlivě eliminovala. Výsledek 13:1 odpovídá průběhu zápasu, který si holky patřičně vychutnaly.


Na domácí půdě v Krupce jsme mohli vidět tým mladších žáků, který se zde utkal se 4 týmy. S Ústím a Děčínem bohužel prohráli, ale s Libercem jsme mohli vidět remízu a na závěr kluci předvedli úžasný výkon a vyhráli nad Českou Lípou. 

FD Teplice X 1.FBC DDM Děčín IV - 1:2

FD Teplice X FBC Liberec pink - 2:2

FD Teplice X Florbal Ústí white - 0:5

FD Teplice X FBC Česká Lípa white - 5:3 

Komentář trenéra Jana Smoleka: Turnajová paráda. Cílem bylo dokázat sami sobě, že patříme minimálně do druhého koše. Se třemi teamy jsme svedli florbalově naprosto rovnocenné bitvy, které nám vrátily sebevědomí a to bez ohledu na výsledky. Pouze poslední team, Ústí, pro nás byl soupeř, na kterého jsme byli vyloženě krátcí. Turnaj v Krupce hodnotím velmi pozitivně, navzdory skutečnosti, že zůstáváme ve třetím koši.


A jako poslední jsme mohli sledovat malou přípravku a to v hodinu vzdáleném Štětí. Zde se střetli s Lovosici, Štětím a Mostem. I když se jim podařilo vyhrát jen jeden ze zápasů, doufáme, že z toho mají radost. 

Komentář trenérky Kateřiny Slavíkové: Poslední turnaj jsme si užili v zrekonstruované hale ve Štětí. Všechny tři zápasy byly vyrovnané a velmi bojovné. Velké díky patří za celou sezónu rodičům a příbuzným, kteří nám fandili a podporovali.