Víkendový souhrn 4. 11. - 5. 11. 2023
6. listopadu 2023

Víkendový souhrn 4. 11. - 5. 11. 2023

První víkend listopadu je za námi! Pojďme si ukázat výsledky zápasů.

Na začátku jsme viděli pěkný vstup do hry, ale ve 3. třetině se skóre otočilo ve prospěch Rudné a ta nakonec vítězí 7:4. Teplice tak zůstávají tento víkend bez bodů. Příští týden je čeká zase venkovní zápas, tentokrát s Ústím, přivezou z něj domů body?

FD Teplice X Sokol Rudná - 4:7

Komentář trenéra Vlastimila Valtera: První dvě třetiny jsme měli zápas pod kontrolou, ale selhali jsme v prostoru před naší brankou. Stejně tak víme, že čtyři góly jsou strašně málo. Tam nás ta bota tlačí o trochu více. O víkendu se pokusíme o reparát.



V neděli dorostenci odehráli 2 zápasy. První zápas proti Chomutovu byl na začátku velmi vyrovnaný, nakonec ale prohráli 4:2. Druhý zápas se ve prospěch Plzně otočil v druhé třetině a zápas končí 7:3 pro Plzeň.

FD Teplice X Florbal Chomutov - 2:4

FD Teplice X FBŠ SLAVIA Plzeň - 3:7

Komentář trenéra Jakuba Podluckého: Škoda zápasu s Chomutovem, kde jsme měli šanci na tři body. Herně byl zápas vyrovnaný, ale bohužel jsme nedokázali přesně mířit, neprospěly ani dva neuznané góly. Ve druhém duelu s Plzní jsme pak zaostávali téměř ve všech ohledech a prohra je tak naprosto zasloužená.



První domácí turnaj nebyl pro starší žákyně moc radostný. V prvním zápase proti Podbořanům prohráli 1:5 a Litvínovu potom podlehly 2:8.

FD Teplice X Mocní Tuleni Podbořany - 1:5

FD Teplice X SK BIVOJ LITVÍNOV - 2:8

Komentář trenérky Mirky Frontzové: V domácích podmínkách haly v Krupce se děvčatům dařilo i nedařilo. Dařilo se vypracovávat si gólové šance, výborně se vracely do obrany. Nedařilo se šance proměňovat a eliminovat hráčky v nejnebezpečnější zóně před brankou. Skvěle se zápas povedl gólmance Verče, která zničila většinu šancí soupeřek. Je potřeba vyzvednout kolektivní hru, do které se zapojily poprvé resp. podruhé 4 hráčky a odvedly bojovný a svědomitý výkon. Smůla, ale nepřesnost v zakončení, která započala minulý týden v Litvínově se promítla i do dnešních zápasů a proto jsme bodově vyšli naprázdno.


Mladší žáci se stále drží v druhém koši. V sobotu odehrály další 4 zápasy, z kterých si vezou pěknou výhru na Lovosicemi, remízu s Českou Lípou a nakonec 2 prohry proti Ústí a Chomutovu.

FD Teplice X Florbal Ústí white - 0:3

FD Teplice X ASK Lovosice - LFP "A" Black - 4:2

FD Teplice X FBC Česká Lípa pink - 2:2

FD Teplice X Florbal Chomutov - 0:7

Komentář trenéra Jana Smoleka: Třetí kolo pro nás znamenalo potvrzení naší převahy nad týmem Lovosic. Pomohli jsme si také s Českou Lípou Pink, kdy nás posledně holky přejely 5:2, a dnes krásna remíza. Naopak "starý" rival Ústí nad Labem nás tentokrát nepustil téměř k ničemu. Posledně nám utekli o gól, ale dnes jsme si vylámali zuby. Sluší se říci, že hráli o poznání lépe než my. Poslední soupeř, Chomutov - nádhera. Krásná rychlá, kombinační hra. Zelbohu téměř výhradně na straně soupeře. Jsem ale přesvědčen, že z tohoto zápasu jsme si nakonec odnesli nejvíc.


Naši nejmladší se na domácím turnaji předvedli. Vyhráli všechny 3 zápasy a to vysokými výhrami. V prvním zápase vyhráli 6:3, v druhém 22:1 a v třetím 11:4. 

Komentář trenérky Terky Slukové: V sobotu 4.11. hrála přípravka tři utkání na domácím hřišti. Ve všech třech zápasech dosáhla vítězství, a mnohdy i s velkým bodovým rozdílem. Tým byl také posílen o nové hráče, kteří se zúčastnili zápasů zcela poprvé a věříme, že ne naposled. Svými výkony zajisté pomohli k úspěchu. Zásluhu mají i přítomní fanoušci, kteří všechny hráče po celou dobu hlasitě povzbuzovali a vytvořili tak fantastickou atmosféru.