Víkendový souhrn 27. 4. - 28. 4. 2024
29. dubna 2024

Víkendový souhrn 27. 4. - 28. 4. 2024

Je tady konec víkendu a s ním i konec letošní sezóny. Pojďme se ale ještě podívat, jak dopadly naše 2 kategorie.

Poslední zápasy starších žákyň nedopadly moc kladně, ale i tak nezůstaly s prázdnou. Z Litvínova si vezou bod za remízu s Chomutovem, bohužel s druhým soupeřem, právě s domácím celkem, nedokázaly vyhrát a zápas skončil poměrem 1:6.

FD Teplice X Florbal Chomutov - 4:4

FD Teplice X SK BIVOJ LITVÍNOV - 1:6

Komentář trenérky Mirky Frontzové: V neděli se rozloučily se sezónou také starší žákyně. A závěr byl povedený. Poprvé jsme dokázali nepodlehnout Chomutovu. A mohlo být i veseleji. Celý zápas jsme hráli výborně, jediné, co trochu vázlo byla efektivita v zakončení. Ale bojovnost a odhodlání všech hráček byla parádní a  zajistila nám remízu. Druhý zápas s Litvínovem byl o poznání náročnější, ale i v něm jsme uhráli nejlepší výsledek sezóny. Opět byl největší rozdíl v proměňování šancí. Dívky se zlepšují každým turnajem a to je skvělá zpráva Všem děkujeme a těšíme se na další sezónu.


Mladší žáci svojí sezónu zakončili v Dubí, kde se utkali se čtyřmi týmy a všechny dokázali s přehledem porazit. Jediný soupeř, který jim dokázal vstřelit tento víkend gól, bylo Ústí. Ti se ale dokázali proti Efdéčku prosadit jen jednou. S ostatními týmy udrželi čistou nulu. 

FD Teplice X Florbal Ústí red - 7:1 

FD Teplice X FBC Vipers Most - 11:0 

FD Teplice X SK Dubí - 6:0 

FD Teplice X Florbal Jirkov - 5:0

Komentář trenéra Jana Smoleka: Poslední turnaj sezony jsme si opravdu užili a potvrdili sami sobě, že do třetího koše prostě nepatříme. Všechny 4 zápasy byly hrané a vyhrané s naprostým přehledem, obdrželi jsme dohromady pouze jednu jedinou branku. Naprostá spokojenost. Lepší závěr sezony jsme si snad ani nemohli přát.