Zápas s Rudnou i klubové focení
3. listopadu 2023

Zápas s Rudnou i klubové focení

Florbalová neděle se blíží. Áčko vyzve dalšího soupeře.

Áčko čeká na domácí půdě další těžký soupeř - Sokol Rudná. Tým, který ještě v minulé sezóně nastupoval v třetí nejvyšší soutěži v ČR přijede v neděli do sportovní haly Na Stínadlech, kde vyzve A tým Efdéčka. Zápas startuje od 17:30 a my opět doufáme v početnou a bouřlivou podporu všech fanoušků.

Zápas doprovodí celoklubové focení, které je naplánováno od 17:00 a bude probíhat i o první a druhé přestávce zápasu. Přesný harmonogram je uveden v členské sekci.

Divize pomalu ale jistě spěje ke konci první poloviny základní části. Po osmi zápasech drží Efdéčko devátou pozici a s celkem 9 body uzavírá vyrovnaný střed tabulky. Naopak nedělní soupeř na pátém místě s 12 body ohraničuje pětici klubů z druhé strany. V případě nedělní výhry by Teplice mohly přeskočit nejen svého soupeře, ale i někoho dalšího z trojice Litvínov, Chomutov a Ústí, které bude soupeřem žlutomodrých v dalším kole.

Z hlediska statistik bude rozhodně zajímavé sledovat početní výhody. Teplice drží úspěšnost přesilovek nad 50 % a patří jim v tomto ohledu druhá příčka v tabulce. Naopak Rudná obdržela v oslabení již 13 gólů a s 35 % úspěšností je nejhorší v lize. Teplice pak sice patří k nejvíce vylučovaným týmům v lize, oslabení ale zvládají poměrně dobře - s bilancí 85 % vévodí statistikám.

Teplické statistiky však mohou vylepšovat nejen hráči, ale i všichni fandové žlutomodrého týmu. I po osmi odehraných kolech drží Teplice nejvyšší celkovou i průměrnou návštěvnost diváků na domcích zápasech. Pro udržení první pozice a vylepšení této statistiky stačí jediné - dorazit v neděli od 17:30 do sportovní haly v Teplicích. Těšíme se na Vás.

Související utkání
Neděle 5. listopadu 2023 od 17:30
Teplice
4:7
2:0, 1:2, 1:5
Rudná