Teplice x Chomutov - zápas áčka opět i s fanzónou
18. října 2023

Teplice x Chomutov - zápas áčka opět i s fanzónou

Áčko čeká další domácí zápas. O třetí výhru v řadě se pokusí zabojovat proti chomutovskému béčku. Před zápasem budou opět připraveny doprovodné aktivity.

Vyzkoušej si komentovat zápas

Od 16:30 do 17:30 bude možnost vyzkoušet si komentování zápasu. Na ochozu sportovní haly bude připravené studio, kde si každý divák může zkusit, jak by mu šlo komentování vybraných úseků předešlých zápasů A týmu. Ze zájemců pak vybereme jednoho nejlepšího, který získá unikátní možnost odkomentovat živě jeden z budoucích duelů Efdéčka ve dvojici s Tomášem Kučerou.


Efdéčkový fotokoutek

Ve stejný čas bude na ochozu sportovní haly v provozu fotokoutek s tematikou Efdéčka. Fotky si bude možné odnést ihned domů.


Klubové oblečení

Do eshopu Efdéčka přibyla nová sada klubového oblečení. Tepláková souprava, tričko a šortky pro sezónu 2023/2024. Již nyní lze odesílat objednávky, na nedělním zápase pak bude možnost vyzkoušet si vzorky klubového oblečení a nezmýlit se tak ve velikosti.


Přijď, Tipni, Vyhraj

Každý, kdo přijde na zápas, bude mít možnost tipnout si prvního střelce Efdéčka společně s časem prvního gólu. V této tipovačce hrajeme o slevu 50 % na kompletní set nového klubového oblečení. Vyhrávají tři nejbližší tipy, které přesně určí alespoň prvního střelce.


FD Teplice x Florbal Chomutov B

Zápas divize začíná v 17:30, stihnout dorazit by tak měli i příznivci fotbalu - Na Stínadlech se hraje proti Baníku od 15:00. Družina kolem Pavla Dolejšího poslední dva zápasy zvládla a před domácím publikem budou chtít přidat třetí výhru v řadě. Naopak Chomutov poslední tři zápasy výsledkově nezvládl a proti Teplicím se pokusí o třetí výhru v sezóně. V případě výhry si Teplice mohou upevnit pořadí v TOP 5, v případě prohry naopak v tabulce klesnou.


Přestávková soutěž

I tentokrát máme pro všechny diváky připravenou přestávkovou soutěž. O druhé pauze se proto rozhodně nevyplatí odcházet z hlediště a naopak bedlivě vyhlížet letící míčky.


Těšíme se na všechny fanoušky FD Teplice a doufáme, že dokážete vytvořit podobnou atmosféru jako na předchozích dvou duelech.

Neděle 22.10. - program od 16:30 - MSH Teplice

Související utkání
Neděle 22. října 2023 od 17:30
Teplice
6:8
3:2, 0:3, 3:3
Chomutov