Zápas Teplic s Chebem opět i s doprovodným programem!
4. října 2023

Zápas Teplic s Chebem opět i s doprovodným programem!

V neděli odehraje teplické áčko další domácí zápas. I tentokrát se fanoušci mohou těšit na doprovodný program.

Teplická sportovní hala se v neděli otevře divákům již v 16:00. Kromě rozcvičky obou celků bude v ochozech sportovní haly a v prostoru před halou k vidění i řada dalších věcí.


Salming shop - vyzkoušej si novou florbalku!

Od 16:00 do 17:00 bude možné vyzkoušet si novou sadu florbalek od partnera klubu - florbalové značky Salming. K dispozici budou desítky různých druhů florbalek včetně těch nejnovějších vytvořených pro sezónu 2023/2024. K vyzkoušení pak bude i nová řada bot od Salmingu. Vše si můžeš po celou dobu vyzkoušet a otestovat.


Playzóna - ideální místo na testování

Kde jinde si vyzkoušet florbalku či boty od Salmingu, než ve dvou miniarénách, které budou postaveny přímo před vstupem na ochoz sportovní haly. Dle libosti si tak můžeš zahrát florbal 1 na 1, nebo třeba jen vyzkoušet si boty s florbalkou na našem speciálním umělém povrchu. Součástí playzóny bude i stanoviště s měřením rychlosti střelby.


Soutěž se Salmingem

Přesně v 16:45 budeme v naší playzóně soutěžit o ceny od Salmingu. Přesné znění pravidel soutěže si zatím necháme pro sebe, ale už teď prozradíme, že se bude samozřejmě týkat florbalu a budou potřeba florbalové dovednosti i vědomosti.


FD Teplice x USK Akademik Cheb

Začátek pátého kola Divize je na programu v 17:00, oba týmy mají zatím na kontě pouze tři body, půjde tedy rozhodně o vylepšení postavení v tabulce. V přípravě si vedlo lépe Efdéčko, které soka z Karlovarského kraje porazilo 13:4. Snad se podobně zadaří i v neděli.


Přestávková soutěž

Soutěžit se bude i o přestávce divizního zápasu. I tentokrát vybereme tři hráče z hlediště, kteří si o druhé pauze zasoutěží o ceny z našeho eshopu.


Nabitá florbalová neděle se blíží a my doufáme, že už máte v kalendáři zaškrtnuto - od 16:00 se těšíme Na Stínadlech v MSH Teplice.

Související utkání
Neděle 8. října 2023 od 17:00
Teplice
10:6
2:1, 1:3, 7:2
Cheb