Klubové info 07/21
7. července 2021

Klubové info 07/21

V rámci pravidelné rubriky "Klubové info", která je určena pro členy a rodiče, zveřejňujeme několik důležitých informací na nejbližší období.

Prázdninové individuální tréninky
Od čtvrtka 8.7.21 bude ve Sportovní hale v Krupce prostor pro individuální trénink pro všechny kategorie. Trénink, který bude každý čtvrtek od 17:30 do 19:00, je zveřejněn v členské sekci a je potřeba se na něj přihlásit. Vždy bude přítomen minimálně 1 trenér.

Nový klubový textil
Připravujeme pro Vás ve spolupráci s městem Teplice speciální akci na nový klubový textil. Standardní cena balíčku je 1000 Kč. Pro každého člena, který nám do 16.7. dodá velikosti dle v příloze uvedených tabulek, bude cena 500 Kč. Druhá polovina bude hrazena dotačním titulem. Set bude obsahovat žlutou variantu zápasového dresu a tréninkové triko. Vše bude samozřejmě s novým logem a grafické návrhy samozřejmě včas zveřejníme. V první řadě je však potřeba získat velikosti, které prosím pište do komentáře na „Zeď“ v členské sekci. Kdo tak již učinil, berte tuto zprávu jako bezpředmětnou.

Letní příměstské soustředění

S podporou Ústeckého kraje jsme pro Vás připravili klubové předsezónní soustředění, které bude probíhat v termínu od 23.8. do 27.8.2021. Místem konání pro mládežnické kategorie bude Areál městského stadionu v Krupce. V areálu je k dispozici sportovní hala, plavecká hala, venkovní atletický ovál, hřiště s umělým povrchem a další sportovní plochy. V pátek 27.8. se bude v rámci soustředění konat večerní program, kterého se mohou účastnit i rodiče účastníků. Přihlašování a podrobnější info je k dispozici v členské sekci v odkaze "E-přihlášky". Soustředění je kapacitně omezené!

Předsezónní schůzky pro rodiče
Níže uvádíme termíny schůzek, které se budou konat ve Sportovní hale v Krupce a kde budeme řešit organizační záležitosti před novou sezónou.

Přípravka, Elévci - čtvrtek 26.8. 17-18h
Mladší žáci - pátek 27.8. 17-18h
Starší žáci - pondělí 30.8. – čas ještě upřesníme dle tréninků
Dorost, Junioři - úterý 31.8. - čas ještě upřesníme dle tréninků

Členská sekce – Mobilní aplikace

Účet v členské sekci lze spravovat i v mobilní aplikaci, což velmi doporučujeme. Informace ke stažení a instalaci jsou na odkaze https://clen.fdteplice.cz/mobi.... V případě jakéhokoliv problému či zádrhelu při registraci nás neváhejte kontaktovat na tel. 606702217.

Komunikační kanály
Sledujte nás na webu, facebooku, Instagramu a YouTube!

https://www.facebook.com/fdtep...

https://www.instagram.com/fdte...

https://www.youtube.com/channe...

Děkujeme za spolupráci.