Představujeme naše týmy : Muži
8. července 2021

Představujeme naše týmy : Muži

Nejstarší kategorií jsou muži, do kterých letos spadají roční 2002 a starší.

Kdo bude muže trénovat?

Trenérem A týmu mužů bude Pavel Podlucký, další dva neelitní týmy budou mít na starosti Dan Weiss a Míra Valter.

Kdy budou muži trénovat?

Muži budou mít celkem tři tréninky týdně a stejně jako mládežnická družstva budou využívat sportoviště v Teplicích i Krupce. V úterý od 19:00 do 20:30 bude probíhat trénink na SH Krupka, ve středu od 18:30 do 20:00 a v pátek od 17:30 do 19:00 najdou muži útočiště na SH Teplice.

Co budou hrát muži za soutěž?

Celkem jsou do příští sezóny přihlášeny tři týmy. A tým mužů nastoupí ve čtvrté nejvyšší české soutěži – celostátní Divizi. B tým si pak zahraje Regionální ligu mužů a C tým Ústeckou ligu.

Jaká bude cena tréninků mužů?

Pro příští sezónu jsme se rozhodli nejít cestou jednotné ceny pro všechny hráče, protože cítíme velký nepoměr mezi tím, co klub vynaloží např. na hráče A týmu a C týmu, zároveň jsme však nechtěli jít cestou tří sazeb (pro každé družstvo jednu), protože chceme zachovat prostupnost mezi týmy. Proto jsme se rozhodli pro příspěvky formou balíčků, a sice vytvoření příspěvků STANDARD a příspěvků PREMIUM.

V balíčku STANDARD je obsažena účast na zápasech, jeden trénink týdně a platba individuální hráčské licence. Tento balíček stojí 4.000,- Kč na sezónu.

V balíčku PREMIUM je obsažena účast na zápasech, až tři tréninky týdně, platba individuální hráčské licence, až dva individuální tréninky týdně, využití plavecké haly v Krupce ve vybraných časech, sleva 25% na nezlevněné zboží na www.salmingstore.cz, doprava na zápasy, startovné na jednom neligovém turnaji a případně i další výhody dle klubových možností. Tento balíček stojí 6.000,- Kč na sezónu.

Záleží na každém hráči, který balíček si vybere. V nové sezóně se tak nebude pracovat odděleně jinak s hráči A týmu, B týmu a C týmu, ale individuálně dle toho, jaký balíček mají jednotliví hráči zaplacený.

Komentář trenéra A týmu mužů, Pavla Podluckého:

Pro nadcházející sezónu je před námi vybudování tří úplně nových týmů mužů, které budou určitě chtít důstojně reprezentovat nově vzniklý klub FD Teplice. Zatím je to na trénincích o zvykání si na nové spoluhráče, zlepšování fyzické kondice a sjednocení herního stylu.