Víkendový souhrn 9. 3. - 10. 3. 2024
12. března 2024

Víkendový souhrn 9. 3. - 10. 3. 2024

Muži B i mladší žáci B se 3 body, starší žákyně bohužel bez.

V sobotu se ve Spořicích utkali muži se 2 týmy. První zápas odehráli s Lovosici. V tomto utkání získali 3 body a to díky Vojtovi Bratschaedlovi, který těsně před koncem třetiny vstřelil gól. V druhém zápase se  jim tolik nedařilo a toto utkání jim body nepřináší. 

FD Teplice X ASK Lovosice - LFP - 7:6

FD Teplice X TJ Lokomotiva Louny  - 6:9

Komentář trenéra Ondřeje Brabce: První zápas jsme jednoduše měli ve svých rukou do té doby, dokud soupeř nedal 2 góly za sebou. Potom výborný Vojta Bratschaedl zachránil situaci a odnesli jsme si chaotické 3 body. Druhému zápasu bohužel chyběl předzápasový oběd, tak jsme si odešli s prázdnou. 


Naše starší žákyně se vydaly až do Liberce, kde se utkaly s oběma Liberci, jako první s klasickým Libercem, se kterým bohužel prohrály, ale jen 1:3. S druhým Libercem, tentokrát s Tulipem, také bohužel prohrály.

FD Teplice X FBC Liberec - 1:3

FD Teplice X FBC TULIP Liberec - 2:9

Komentář trenérky Mirky Frontzové: Žákyně se tentokrát z dvojitého dobývání Liberecké pevnosti vrací bohužel bez bodu. V obou zápasech jsme měli výborný start a ujali se jako první vedení. Vlivem nepřesnosti a trochu i smůly v koncovce jsme však skóre nedokázali navyšovat a tak jsme poskytli  soupeřům šanci na otočení výsledků, což se jim bohužel podařilo. Nevěšíme hlavu a příště, doufáme, bude veseleji.


Mladší žáci v neděli odehráli svůj předposlední turnaj a to v Děčíně. Z jejich 3 zápasů vezou pouze 3 body a to z výhry nad Českou Lípou. S Děčínem i s Louny pak prohráli o dost a v každém zápase vstřelili 3 góly. 

FD Teplice X TJ Lokomotiva Louny FORZA - 3:10

FD Teplice X 1.FBC DDM Děčín IV blue - 3:9

FD Teplice X FBC Šluknovsko Česká Lípa - 8:7

Komentář trenéra Jana Smoleka: Dvě drtivé porážky, jedna výhra. Težcí, často o hlavu větší soupeři, evidentně namíchaní z A teamu, byli prostě nad naše síly. Na hráčích ale bylo velmi znát, jak je těžký soupeř dokáže herně posunout. Florbalově pěkný zážitek, zejména to o fous vyhrané utkání.