Víkendový souhrn 20. 1. - 21. 1. 2024
22. ledna 2024

Víkendový souhrn 20. 1. - 21. 1. 2024

Na palubovkách se nám představilo 5 kategorií, jaké to byly a jak dopadly?

Nedělní zápas můžů A nám bohužel body nepřináší a tak se odsouváme na desátou příčku. Začátek tohoto utkání pro nás vypadal nadějně, po prvních dvou třetinách skóre bylo 3:3, v poslední se vše zlomilo a Kralupy nasázely tři rychlé góly. Naši se pak skóre snažili dorovnat, bohužel se tak nezadařilo. Škoda tyčky ke konci zápasu, která nám mohla přinést minimálně bod. Příští víkend můžeme jedině doufat ve výhru. 

FD Teplice X Kralupy Wolves - 5:6

Komentář trenéra Vlastimila Valtera: Jeden z lepších výkonů. Bohužel smůla nalepená na hokejkách. Bojovali jsme až do konce a vystupovali jako tým, to je důležité. Ale teď už musíme zase sbírat. Naše série proher o gól snad vyjde jednou v Guinnessovce..


Béčko mělo o kousek úspěšnější víkend. V prvním zápase s Chomutovem bohužel zabodovat nedokázali. V druhém se jim ale podařilo zdolat Litvínov a tak si vezou z Lovosic alespoň 3 body. V obou zápasech se prosadil Lukáš Mucha, který nastřílel dva hattricky. Vojta Bratschaedl se mohl pochlubit bilancí 4+8. Na další zápasy se pak můžeme těšit až za měsíc. 

FD Teplice X Florbal Chomutov C - 8:9

FD Teplice X SK BIVOJ LITVÍNOV B - 8:6

Komentář trenéra Ondřeje Brabce: Z vánoční přípravy jsme s klukama vyrazili do nedalekých Lovosic. Po příjezdu jsme byli zaskočeni tím, že jsme byli hned vyhnáni do šatny, která nebyla ani součástí halových prostor. Na první zápas jsme se špatně připravili a výsledek skončil smolně. Taky jsme mohli přijet i dřív, než 10 minut před začátkem... Poté na Litvínov jsme se připravili společným obědem, který jsme zdolali jako litvínovskou rezervu.


Když ne muži, tak alespoň starší žákyně byly stoprocentní. V prvním zápase se jim podařilo porazit Ústí vysoko 12:0 s pomocí hattricků Johany Pluhařové, Ingrid Poborské a Sofie Kneiflové. V druhém zápase pak dokázaly porazit i Českou Lípu. 

FD Teplice X Florbal Ústí - 12:0

FD Teplice X FBC Česká Lípa blue - 5:0

Komentář trenérky Mirky Frontzové: Starší žákyně se v Liberci namlsaly, když rozdílem třídy doslova smetly Ústí 12:0 a ve druhém zápase porazily Českou Lípu 5:0. Hráčky skvěle fungovaly do obrany, kde jim jistými zákroky kryla záda Verča a v útoku neúnavně napadaly soupeřovu rozehrávku,  což často ústilo v přečíslení a gólové situace. Gratulujeme a přejeme více takto povedených a odmakaných zápasů.


Mladší žáci ve svých čtyřech utkáních byli také stoprocentní. Jako první dokázali porazit Dubí, v druhém zápase porazili Most vysoko 13:2, proti Jirkovu také vyhráli a nakonec si dokázali poradit i s Ústím. 

FD Teplice X SK Dubí - 1:0

FD Teplice X FBC Vipers Most - 13:2

FD Teplice X Florbal Jirkov - 3:1

FD Teplice X Florbal Ústí red - 7:2

Komentář trenéra Jana Smoleka: Turnaj ve Strupčicích jsme odehráli ve třetím koši. Celým týmem rezonovala myšlenka, že MY sem nepatříme.  Vítězsví ve všech zápasech jsme tedy brali jako povinnost. A povedlo se. Někdy to bylo těžší, jindy zas lehčí, ale cíl jsme si splnili. Jsme zpět ve druhém koši, posílení o nové zkušenosti a naše ambice jsou opět na vzestupu.


Naše nejmladší kategorie se vydala do Litoměřic, kde se střetli se třemi týmy. S Mostem bohužel prohráli, ale se Štetím a Lovosicemi vyhráli. Gratulujeme k dobrým výsledkům a doufáme, že mají naši radost z výher. 

Komentář trenérky Terezy Slukové: Na turnaji v Litoměřicích se přípravka musela obejít bez svého stálého brankáře a tak si tuto roli postupně vyzkoušeli hned 3 hráči z pole. Všichni hráči si vedli velmi dobře a s touto nelehkou situací se statečně popasovali. Tým nestačil pouze na jednoho soupeře. Svůj první gól na turnaji vystřelila i nová posila týmu, Sára!