Víkendový souhrn 6. 1. - 7. 1. 2024
9. ledna 2024

Víkendový souhrn 6. 1. - 7. 1. 2024

První novoroční víkend je za námi a my se můžeme jít podívat na výsledky odehraných zápasů.

Mužské áčko hrálo tento víkend doma proti Litvínovu. V prvních dvou třetinách jsme mohli vidět jasnou dominanci teplických hráčů, v třetí třetině nastal zvrat a Litvínov začal vést. Naštěstí Teplice zachránil gól Jana Koštovala v poslední minutě a šlo se do prodloužení. To rozhodl Ondřej Rejcha svým gólem a zajistil tak teplickým výhru. Doma zůstávají 2 body. 

FD Teplice X SK BIVOJ LITVÍNOV - 6:5

Komentář trenéra Vlastimila Valtera: Chtěli jsme 3 body, dvě třetiny jsme si pro ně šli. Poté přišla ztráta lehkosti a dorazila nervozita na naše hokejky. Ale s ohledem na poslední třetinu a oslabení v prodloužení, jsme rádi za dva body. Bojovali jsme až do konce.


Mladší žáci také odehráli svá utkání na domácí půdě. Čekaly je 3 docela těžké zápasy. Jediný výherní zápas byl proti České Lípě s kterou vyhráli 9:5. Proti Lounům a Chomutovu bohužel vyhrát nedokázaly. Stav s Louny skončil 2:10 a s Chomutovem 3:20.

FD Teplice X Florbal Chomutov Harmonie - 3:20

FD Teplice X FBC Česká Lípa blue - 9:5

FD Teplice X TJ Lokomotiva Louny FORZA - 2:10

Komentář trenéra Jana Smoleka: Vyrazili jsme na turnaj mladších žáků B v sestavě, ve které bylo několik hráčů na turnaji vůbec poprvé v životě. První zápas tak pro ně mohl být trochu tvrdou realitou, ve které se potkali s týmem Chomutov harmonie. Většina bývalí hokejisti, jak se k nám po zápase doneslo. Přesto se nám podařilo vstřelit jim tři branky. Zázrak s obrovským srdíčkem. Druhý zápas - souboj titánů. Herně vyrovnané týmy svedly neskutečnou bitvu, ze které jsme vyšli vítězně. Třetí soupeř byl bohužel opět nad naše síly, nicméně pro hráče obrovský zážitek a velmi cenná zkušenost.


16. kolo přípravky se odehrálo ve Velebudicích. Naši nejmenší si dokázali vybojovat 2 výhry a to proti Ústí a Podbořanům. Zápas s Žatcem se úplně nevydařil a skončil bohužel prohrou. Ale jinak krásný výsledek, doufáme, že si turnaj užili. 

Komentář trenérky Terezy Slukové: První turnaj přípravek letošního roku se konal v Mostě. Bohužel náš začátek nebyl ideální a první zápas jsme prohráli, pravděpodobně kvůli špatnému postavení hráčů v poli. Nicméně jsme se rychle poučili z chyb a do dalších zápasů již hráči nastoupili v novém složení, což přineslo krásné dvě vítězství.