Víkendový souhrn 2. 12. - 3. 12. 2023
4. prosince 2023

Víkendový souhrn 2. 12. - 3. 12. 2023

První prosincový víkend je za námi a my se můžeme jít podívat na výsledky našich týmů!

Áčko se tento víkend představilo v Kadani. Ze začátku dle skóre docela i vyrovnaný zápas se teplickému týmu k vítěznému konci dotáhnout nepodařilo. A-tým tak odjel s prázdnou. Další zápas je na programu v neděli od 17 hodin v krupské hale proti Slanému.

FD Teplice X FBC DDM Kati Kadaň - 6:13

Komentář trenéra Vlastimila Valtera: První dvě třetiny jsme se ještě drželi, třetí třetina nám od prvního střídání utíkala. Potřebujeme chytit rytmus a hlavně sebevědomí, my jsme prohrávali už cestou před Chomutovem.


Béčku mužů se dařilo napůl. V prvním zápase s Jirkovem předvedla rezerva suverénní výkon a vyhrála vysoko 11:3, ve druhém zápase začaly padat góly do lounské klece až za stavu 0:4 z teplického pohledu a to už bylo na obrat pozdě.

FD Teplice X Florbal Jirkov - 11:3

FD Teplice X TJ Lokomotiva Louny - 2:6

Komentář trenéra Ondřeje Brabce: Díky všem parťákům za dobrou reprezentaci, bohužel musíme zamakat, abychom příště Louny porazili. Nastolíme trojfázové tréninky s mokrou přípravou. Díky fanouškům za parádní kulisu při utkání.


Dorostencům se v Kadani ani jeden zápas nevydařil. V prvním zápase proti domácímu týmu drželi remízu až do třetí třetiny, pak ale přišel zlom a soupeř třemi góly rozhodl. S Litvínovem pak zápas došel až do nájezdů, ve kterých byl také úspěšnější soupeř.

FD Teplice X FBC DDM Kati Kadaň - 4:7

FD Teplice X SK BIVOJ LITVÍOV - 3:4

Komentář trenéra Jakuba Podluckého: Víkendové zápasy jsme bohužel nezvládli. Můžeme se vymlouvat, že nám dal soupeř hloupé góly, že jsme neměli štěstí v zakončení atd., ale pravdou je, že jsme zápasy prostě nezvládli.


Naše dorostenky hrály tentokrát v dalekém Chodově u Karlových Varů. Hrály zde dva zápasy, ani v jednom to ale na body nestačilo. V prvním zápase s Litvínovem se nepodařilo dohnat čtyřgólové manko, s Chomutovem pak padly 3:8.

FD Teplice X SK BIVOJKY LITVÍNOV - 3:5

FD Teplice X Florbal Chomutov - 3:8

Komentář trenéra Miroslava Valtera: Tentokrát bohužel bez bodů. Škoda ospalého úvodu prvního zápasu, kdy nám soupeř odskočil a dotáhnout skóre se nám už nepodařilo. Ve druhém zápase jsme si vyzkoušeli spíše defenzivní florbal. Povedlo se nám hrozit z pár rychlých breaků, ke kombinačnímu florbalu nás však soupeř příliš nepouštěl.


Mladší žáci v neděli odehráli čtyři náročná utkání. Z pátého turnaje sezóny si odváží jako před dvěma týdny jednu výhru nad Dubím, remízu s Ústím a dvě prohry s Chomutovem a Libercem.

FD Teplice X SK Dubí - 3:0

FD Teplice X Florbal Chomutov - 0:10

FD Teplice X Florbal Ústí white - 2:2

FD Teplice X FBC Liberec pink - 3:8

Komentář trenéra Jana Smoleka: Do turnaje jsme vlétli patřičně namotivovaní s cílem urvat co nejvíce bodů. Po prvním zápase se zdálo, že nás dnes nic nemůže zastavit. Druhý zápas s Chomutovem nás trochu vrátil do reality, na soupeře jsme recept bohužel nenašli. Třetí zápas s Ústím jsme zvládli dobře, urvali jsme cenný bod. První bod v letošní sezóně. Poslední soupeř toho dne, Liberec, byl bohužel také nad naše síly, byť to tak celou první půlku nevypadalo. Pozitivně hodnotím střídání. V rámci samostatnosti se snažíme, aby hráči sami střídali, případně dostřídávali, bez větších zásahů ze strany trenérů. To se dnes dařilo na výbornou.


Béčko mladších žáků odehrálo své 5. kolo. V prvním zápase zvítězili ve vyrovnaném utkání nad Děčínem, s Louny a s Chomutovem pak prohráli vyšším rozdílem.

FD Teplice X 1. FBC DDM Děčín IV blue - 9:8

FD Teplice X TJ Lokomotiva Louny FORZA - 2:20

FD Teplice X Florbal Chomutov Harmonie - 4:13

Komentář trenéra Daniela Kratochvíla: Dnešní zápasy v Lounech jsme odehráli s novými hráči, co jsou v mladších žácích, což tomu odpovídají výsledky. Chtěl bych poděkovat hráčům za bojovnost, Samovi Walterovi za skvělé zákroky, kterými nás podržel a rodičům, co přijeli podpořit své svěřence.


Přípravka si až z Liberce veze výhru na Jabloncem, prohru s Libercem a remízu s Panthers Liberec. Doufáme, že si i v tomto malém počtu zápas užili.

FD Teplice X FLORBAL JABLONEC Yellow - 8:3

FD Teplice X Crazinky FBC Liberec G - 1:6

FD Teplice X FBC Panthers Liberec ORANGE - 2:2

Komentář trenérky Terezy Slukové: V sobotu 2.12. se přípravka vydala na sever do Liberce a to ve velmi omezeném počtu. Hráčů bylo bohužel pouze 5. Zde je čekaly dva místní týmy a jeden tým z Jablonce. I přes velké oslabení dokázali všichni hráči zabojovat a odnáší si tak výhru, remízu i prohru. Svou gólovou premiéru zde zažil letošní nováček týmu, Lukáš!