Víkendový souhrn 28. 10. - 29. 10. 2023
30. října 2023

Víkendový souhrn 28. 10. - 29. 10. 2023

A máme tu konec října! Pojďme si ukázat výsledky zápasů, které se odehrály.

Muži A si zahráli tuto neděli s velmi těžkým soupeřem a dokázali ho potrápit natolik, že šli do prodloužení, ve kterém bohužel podlehly v 13. vteřině a vezou si tak domů alespoň 1 bod.

FD Teplice X Kralupy Wolves - 4:5

Komentář trenéra Vlastimila Valtera: Mám radost ze dvou věcí. První, že jsme získali alespoň bod, ačkoliv v prodloužení to je vždy 50:50, k naší smůle byla potrestána, hned první naše nepřesnost. Ale zejména z týmového výkonu, kdy i na střídačce, jsme vystupovali, tak jak chceme. Pokud budeme takto pokračovat, věřím v úspěšnou sezónu.


Mužské béčko má za sebou další úspěšný víkend. V prvním zápase porazili Lovosice 6:4 a v druhém porazili Most vysoko 13:1. Udržují se tak na prvním místě tabulky.

FD Teplice X ASK Lovosice - LFP - 6:4

FD Teplice X FBC Vipers Most - 13:1

Komentář trenéra Ondřeje Brabce: Celkově jsme omladili tým, v minulém roce byl průměr 45 a najednou byl věkový průměr 20. S Mostem jsme vyhráli, protože jsme byli produktivnější a měli jsme lepší fyzičku, i díky tomu, že jsme měli spoustu juniorů, kteří byli výborní na balónu. Potvrdili jsme si minulé zápasy, bylo to super a těšíme se na další zápasy, tentokrát venkovní. Trochu nám chyběly zkušenosti starých hráčů B-týmu, ale byla tam mladistvá nerozvážnost na kterou jsme vyhráli.


Holčičí tým dorostenek se vrací domů se 3 body. V prvním utkání podlehly Liberci a v druhém pak porazily Ústí nad Labem.

FD Teplice X FBC Liberec - 2:8

FD Teplice X Florbal Ústí - 4:1

Komentář trenérky Mirky Frontzové: Děvčata o víkendu sehrála v Litvínově dva zápasy, ve kterých si vyzkoušela dva různé herní přístupy. V prvním zápase musely soustředěně bránit nebezpečně z dálky střílející Liberec. Což se jim hlavně ve druhé třetině výtečně dařilo. Tuto třetinu dokonce 1:0 vyhrály. V závěru zápasu bylo čím dál těžší udržet tempo, což se odrazilo na konečném skóre. Ve druhém zápase proti Ústí jsme od začátku určovali tempo, skvěle jsme obírali soupeřky o balónek už při rozehrávce hluboko v jejich obraném pásmu, ale chvilku trvalo, než nám začaly padat góly. Nakonec dívky potvrdily vyšší herní kvalitu a zápas zvládly s přehledem.