Víkendový souhrn: 29.-30. 10. 2022
31. října 2022

Víkendový souhrn: 29.-30. 10. 2022

Poslední říjnový víkend je za námi. Jak se nám v něm vedlo?

Dorostenky berou ze svého premiérového turnaje před domácími diváky tři body! V prvním utkání žlutomodré hráčky nestačily na soupeřky z Kadaně, ve druhém zápase však zaváhání napravily a zvítězily nad florbalistkami Podbořan. V tabulce tak poskočily na páté místo.

FD Teplice X FBC DDM Kati Kadaň - 0:10

FD Teplice X Mocní Tuleni Podbořany - 2:0

Komentář trenéra Miroslava Valtera: Úvodní utkání pro nás nebylo vůbec lehké, jak po stránce sportovní, tak po stránce psychologické. Ačkoliv skóre hovoří jednoznačně ve prospěch soupeře, kterému gratuluji, jsem se zápasem spokojený a na holky právem hrdý. S tlakem v hlavě se holky dokázaly porvat a i na hřišti předvedly odhodlaný boj. Ve druhém utkání se nám podařilo soupeře přimět hrát naši hru. Trápila nás jen nízká efektivita v zakončení. Ve třetí třetině se holky z Podbořan kously a začaly na nás tlačit. Vítězství a čisté konto naší defenzívy jsme si však dokázali podržet. Florbalově před sebou máme ještě spoustu práce, na druhou stranu spoustu práce jsme již dokázali a holky se z trojkového florbalu dobře adaptují na "velký" florbal. 


Českolipské tažení v rámci nejvyššího koše Ligy starších žáků Teplicím bohužel body nepřineslo. Šanci na reparát dostanou hráči Jakuba Podluckého a Ondřeje Brabce v sobotu 12. 11. v Krupce!

FD Teplice X FBC Liberec - 2:10

FD Teplice X SK Bivoj Litvínov - 1:3

FD Teplice X Florbal Ústí - 0:6

FD Teplice X FBC Česká Lípa white - 2:4

Komentář trenéra Ondřeje Brabce: Tento turnaj byl pro nás obrovskou zkušeností. V prvním utkání nám chybělo nasazení a potřebná jiskra, což jsme dokázali zlepšit ve druhé polovině zápasu s Litvínovem. Škoda zápasu s Českou Lípou, proti které jsme podle mého názoru předvedli soustředěný výkon.

B-tým starších žáků na krupské palubovce vybojoval 3 body! V úvodním utkání žlutomodří nestačili na hráče Dubí, s florbalisty Štětí si však dokázali poradit.

FD Teplice B X SK Dubí - 1:4

FD Teplice B X SK Štětí - 4:1

Komentář trenéra Ondřeje Brabce: Vyzdvihnout chci určitě první zápas s Dubím, který se nesl v dobrém tempu a pěkné divácké atmosféře. Bojovný výkon jsme předvedli i ve druhém utkání, které jsme dokázali strhnout na svou stranu. Moc děkuji všem divákům za podporu a těším se na další zápasy!


Z turnaje elévků v Dubí přivezli naši florbalisté celou paletu možných výsledků - výhru, remízu a prohru. Gólově bohatý turnaj si naše florbalové naděje dokázaly naplno užít!

Komentář trenéra Pavla Jiráska: Elévové vyrazili v hojném počtu do Dubí, kde je opět čekala hutná nálož tří zápasů. Tento víkend si vyzkoušeli všechny možné výsledky, neboť prohráli, remizovali a zvítězili. Trenéři už teď žhaví elektronickou tužku a v průběhu týdne se zaměří na nedokonalosti, které je potřeba odbourat. Obrovské díky patří fanouškům, kteří museli být slyšet až do Teplic.