Neligová sezóna startuje
9. května 2023

Neligová sezóna startuje

Jako první se na neligovém turnaji v Kralupech představili elévové, kteří přivezli bronzové medaile. Jaké další turnaje nás čekají?

Prague Floorball Cup

Už o víkendu odjíždějí tři kategorie na pražské PFC. Na nejstarší družstvo B04 čeká ve skupině Bohumín, Jičín, Aligators a pražská Sparta, kterou Efdéčko dokázalo loni ve čtvrtfinále porazit. Prostřední B07 si zahrají proti ostravské Porubě a dvěma superligovým pražským celkům - Bohemians a Black Angels. Nejmladší hráči si v kategorii B09 zahrají v rovněž nabité skupině - Bohemians, Vítkovice a Znojmo.

Výsledky zápasů lze sledovat na oficiálním webu turnaje, stejně jako na našich sociálních sítích.


DC Open

Už tradičně vyráží Efdéčko v průběhu května na open-air turnaj do Děčína. Letos se jako první představí v sobotu 20.5. hobbíci mužů, o den později je vystřídají tři nejmladší kategorie klubu - přípravka, elévové a mladší žáci na turnaji Star Kids. V sobotu 27.5. pak bude tým složený z kombinace starších žáků a dorostu obhajovat zlaté medaile.


Mírovka Open

Elévové po turnaji v Kralupech nesbírají síly jen na Děčín. Už o týden později - v sobotu 27.5. - je totiž čeká další venkovní turnájek. Pozvání tentokrát přijali od Ústí nad Labem.


Nisa Open

Mladší žáci na začátku června již tradičně upírají zraky směrem k Ještědu, pod kterým se i letos představí na turnaji Nisa Open v termínu 2.-4.6. Kromě mnoha zápasů je čeká i bohatý doprovodný program a spousta zábavy.


Brno Open game

Ženská část klubu míří za neligovými zápasy až do Brna, kde se ve spolupráci s Florbalem Ústí představí v kategoriích G15 a G17. Pro hráčky se jedná o vůbec první společný neligový turnaj - čtyři dny v Brně tak stráví florbalem v termínu 22.-25.6.