Víkendový souhrn: 15.-16. 10. 2022
17. října 2022

Víkendový souhrn: 15.-16. 10. 2022

Víkend se starším žákům i elévkům vydařil. Pojďme si připomenout jejich výkony.

Neděle patřila starším žákům. A-tým dokázal na domácí palubovce v Krupce vybojovat pět bodů za výhru a dvě obdobné remízy. 

FD Teplice X 1.FBC DDM Děčín IV - 3:3

FD Teplice X Florbal Jablonec Blue - 3:3

FD Teplice X FBC Panthers Liberec Orange - 5:1

Komentář trenéra Jakuba Podluckého: S turnajem jsme víceméně spokojeni, i když v prvních dvou zápasech jsme měli na výhru a chybělo málo. Jsme ale rádi, že jsme neprohráli ani jeden zápas, jsme rádi, že už si nepřihráváme naslepo a hlavně jsme rádi, že se turnaj nakonec konal v Krupce a ne v Novém Boru. 

Celkem čtrnáct vstřelených branek a šest bodů, taková je bilance béčka starších žáků. Ti na turnaji v Lovosicích neztratili ani bod!

FD Teplice B X Florbal Chomutov Domeček - 4:2

FD Teplice B X FBK Radhof Prty Postoloprty - 10:0

Komentář trenéra Ondřeje Brabce: První zápas směřoval už od začátku k jasné výhře. Tým pracoval jako hodinky a ze stavu 1:0 se nám nakonec povedlo otočit na stav 4:2. Druhý zápas byl poněkud v pomalejším tempu a v jiné taktice. Zkoušeli jsme vše přejít
individualitou a ne systémovou hrou. Docílili jsme výsledku 10:0. Děkuju hráčům za šestibodovou neděli a rodičům za podporu.


Přemožitele nenašli ani naši elévci na sobotním turnaji ve Štětí. V celkem třech zápasech se podařilo žlutomodrým florbalistům nastřílet osmnáct branek a ze všech zápasů tak odešli vítězně. 

Komentář trenéra Pavla Jiráska: Elévové vyrazili na svůj první turnaj v sezóně do Štětí. Zápasy sehrálo i několik nováčků, avšak tato skutečnost se na celkovém výkonu teplického celku vůbec nepodepsala. Za obrovské podpory rodičů se naší druhé nejmladší kategorii podařilo zvítězit ve všech kláních. Výkon týmu trenéři hodnotili na výbornou s tím, že na výbornou je také nutné ohodnotit výkon rodičů, kteří přijeli podpořit své ratolesti a vytvořili skvělou atmosféru. Patří jim velké poděkování. Po turnaji elévové podnikli nájezd na domácí půdě, a to konkrétně na místní McDonald's, který jim byl odměnou za předvedený výkon.