Víkendový souhrn 2. 3. - 3. 3. 2024
5. března 2024

Víkendový souhrn 2. 3. - 3. 3. 2024

Všechny kategorie se domů po tomto víkendu vrací se 3 body. Pojďme se podívat nad kým zvítězili a nad kým naopak ne.

Dorostenci v Chomutově vybojovali jednu výhru a to až po nájezdech proti Děčínu. Rozhodující nájezd vstřelil David Frolík. Proti Panthers pak prohráli a to 3:5. Za pouhé 2 týdny se můžeme těšit na play-off. 

FD Teplice X 1.FBC DDM Děčín IV - 6:5

FD Teplice X Panthers Praha - 3:5

Komentář trenéra Jakuba Podluckého: V posledním kole základní části jsme odehráli dva vyrovnané zápasy, kdy jsme si v obou vybrali trochu smůly na konci - Děčín zvládl vyrovnat pár sekund před koncem a nakonec musely rozhodnout až nájezdy, které jsme ovšem bravurně zvládli, v zápase s Panthers jsme naopak závěrečný tlak nezvládli my a obdrželi gól do prázdné v poslední vteřině.


Dorostenky si také vybojovali jednu výhru a to v prvním zápase proti Ústí, kde nastříleli 7 gólů a Liliana Kulíšková se prosadila hattrickem. V druhém zápase se jim už gólově nedařilo a prohrávají 0:3.

FD Teplice X Florbal Ústí - 7:0

FD Teplice X Mocní Tuleni Podbořany - 0:3

Komentář trenéra Miroslava Valtera: Předposlední turnaj byl za mě vydařený. Daří se nám hrát, co bychom chtěli, což se projevilo zejména v zápase proti Ústí. V první třetině soupeř zabetonoval střed hřiště, takže každý náš brejk skončil neúspěchem. Od druhé třetiny jsme začali hru víc kontrolovat, otevřeli jsme soupeřovu obranu a zápas jsme zvládli. Proti Podbořanům jsme měli neskutečnou smůlu. I tak chválím náš herní projev.


Poslední kategorie, která ještě hrála, byli starší žáci B. V prvním zápase prohráli vysoko 2:14 proti Roudnici, ale v druhém se na ně usmálo štěstí a Lovosické Béčko přestříleli. 

FD Teplice X BK REAL ROUDNICE n/L - 2:14

FD Teplice X ASK Lovosice - LFP “B” Yellow - 4:1

Komentář trenéra Ondřeje Brabce: V prvním zápase s Roudnici jsme nezvládli reagovat dobře na soupeře a jeho styl hraní. Co vyletělo z hokejky to tam padlo. K druhému zápasu se nechci vyjadřovat, díky za pochopení.