Víkendový souhrn: 18.-19. 3. 2023
21. března 2023

Víkendový souhrn: 18.-19. 3. 2023

Další víkend za námi a s ním spojený závěr sezóny pro další kategorii.

Dorostenky v Liberci uzavřely svou premiérovou sezónu. V úvodním utkání proti České Lípě bohužel nedokázaly potvrdit předchozí vítězství na domácím turnaji v Krupce, ve druhém zápase potom potrápily tým z čela tabulky - domácí FBC Liberec.

FD Teplice X FBC Česká Lípa - 0:7

FD Teplice X FBC Liberec - 3:5

Komentář trenéra Miroslava Valtera: V prvním utkání nás Lípa dost tlačila, škoda že jsme nedokázali více hrozit z brejků do jejich poměrně otevřené obrany. Za gamechanger turnaje považuji psychické nastavení holek v zápase s Libercem. Na papírově silnějšího soupeře se nám podařilo vlétnout v dobrém tempu a po celý zápas jsme s nimi drželi krok. Aktivní hrou jsme jim dlouhou dobu neumožňovali postavit pověstný liberecký zámek na naší půlce. Fajn zápas, který podle mě holky zase posunul o krok vpřed. 

Bodově úspěšnější byli naši starší žáci na turnaji v Litvínově. Ze dvou utkání proti hráčům domácího Bivoje přivezli domů 3 body za výhru 5:3.

FD Teplice B X SK Bivoj Litvínov Yellow - 2:5

FD Teplice B X SK Bivoj Litvínov Black - 5:3

Komentář trenéra Jakuba Podluckého: Po čtyřech prohrách v řadě jsme tentokrát opět dokázali zvítězit, za což jsme velmi rádi. Zejména ve třetí třetině druhého zápasu kluci ukázali, co umí, a porvali se o vítězství.