Dorost remizoval v prvním kole play-off
12. března 2023

Dorost remizoval v prvním kole play-off

První část úvodního kola play-off odehráli dorostenci FD Teplice s ASK Lovosice – LFP. Dostanou se Teplice do druhého kola?

První zápas play-off, na který zavítalo 173 fanoušků, odehráli dorostenci s Lovosicemi v teplické hale na Stínadlech. Dnes se na půdě soupeře rozhodne, kdo postoupí dál a utká se s dalším protivníkem. 

Začátek zápasu patřil Lovosicím, které už v první minutě zápasu vstřelily vedoucí gól. K němu za další minutu přidali ještě jeden. Vzápětí byl vyloučen lovosický hráč na trestnou lavici, na to však Teplice nezareagovaly a po první třetině tak vedli hosté 2:0. 

Druhá část zápasu pro Teplice také nevypadala slibně, když byl v páté minutě vyloučen hráč Stepan Pronin. Oslabení Teplice ubránily s přehledem a na začátku osmé minuty vstřelil branku z kapsy od střídačky Matyáš Drobný, čímž snížil na 1:2. Za necelé 2 minuty Vojta Frolík dorovnal ranou pod víko a tím uzavřel druhou třetinu, ve které se více dařilo teplickým hráčům. 

Na začátku třetí třetiny rozradostnil teplické tribuny svým druhým gólem Matyáš Drobný, který poslal Efdéčko poprvé v zápase do vedení. Na to odpověděli lovosičtí hráči gólem v desáté minutě. V poslední minutě zápasu získalo Efdéčko možnost přesilové hry. V tom samém čase si oba týmy postupně vzaly time-out a připravily se na závěrečný nápor. Ten však ani jednomu z týmů nepomohl a zápas tak skončil remízou 3:3. Cenu za nejlepšího hráče dostal brankář FD Teplice Zdeněk Pošík. 


Utkání za stavu 3:3 pokračuje dnes od 18:30 v Lovosicích, o postupujícím týmu rozhodne celkové skóre z obou zápasů. Z utkání bude přenášen živý stream i s komentářem Tomáše Kučery a Miroslava Valtera. Odkaz na něj naleznete zde.


A reakce trenéra Teplic Pavla Dolejšího na tento zápas?

„Velmi bojovný výkon, jsme rádi, že není rozhodnuto po prvním zápase.“
Tagy