9. března 2023

2/4 - Muži míří na Vipers.

Druhý ze čtyř závěrečných zápasů odehraje Áčko proti Mostu.

Třetí vzájemné měření sil v letošní sezóně se odehraje na neutrální půdě. Most dokázal v současném ročníku Regionální ligy vybojovat pouze 4 body a v současnosti hraje o udržení soutěže. Teplicím chybí bod k zisku jistoty účasti v divizi, zároveň stále pomýšlejí i na možnost vítězství v celé soutěži.

Předchozí vzájemné zápasy se nesly v rozdílném duchu. Na konci září Teplice zdemolovaly Most poměrem 12:2, hattrick v zápase zaznamenal Ondřej Brabec. Naopak ve druhém zápase Efdéčko zvítězilo pouze o gól, když neudrželo slibné vedení 4:1 ze začátku zápasu.

Ve všech dostupných statistikách je Most horší, bude ale potřeba soupeře nepodcenit. Pokud nebyl dostatečnou výstrahou poslední vzájemný zápas, může to být fakt, že jeden ze čtyř získaných mosteckých bodů je za remízu s lídrem tabulky z Litvínova.

Teplicím k postupu do divize stačí jediný bod ze zbývajících čtyř zápasů, pokud ovšem chtějí zabojovat o vítězství v lize, nesmí si dovolit žádné další ztráty. Na Litvínov aktuálně ztrácí čtyři body, přičemž je na začátku dubna čeká ještě vzájemný zápas s tímto soupeřem. 


Utkání proti Mostu se odehraje v neděli 12.3. od 15:45 v Chomutově, textový online přenos lze sledovat na webu Českého florbalu zde.

Související utkání
Neděle 12. března 2023 od 15:45
Vipers
4:22
1:3, 2:7, 1:12
Teplice