Dorost míří do 1. kola play-off 1. ligy dorostenců
2. března 2023

Dorost míří do 1. kola play-off 1. ligy dorostenců

Základní část nejvyšší dorostenecké soutěže je u konce. Co čeká teplické florbalisty v play-off?

Závěr základní části

Ještě než si přiblížíme našeho prvního soupeře v play-off, postupujme chronologicky od uplynulého víkendu. K posledním utkáním základní části zamířili dorostenci do Plzně. 

Jejich soupeřem v úvodním utkání byli hráči Kadaně. Bilance vzájemných zápasů s "Katy" byla v této sezóně vyrovnaná - každý tým si z předchozích dvou utkání odnesl po jedné výhře. Do zápasu vstoupilo lépe Efdéčko, když se v probíhající třetí minutě trefil Daniel Branda. Kadaň však na úvodní gól dokázala obratem zareagovat a ve čtvrté minutě bylo po zásahu kadaňského Víta Blahníka vyrovnáno. Vývoj skóre zaznamenal obdobný trend i ve druhé třetině. V šestnácté minutě poslal do vedení teplické florbalisty Matěj Novák, na jeho trefu Kadaň reagovala vyrovnávací brankou z hole Lukáše Lukavce dvě a půl minuty před koncem druhé hrací části. Zlom tak nastal v poslední třetině. Vstup do třetiny sice vyšel lépe soupeři, když se po dvou minutách hry trefil Jonáš Cicko. Kati se však z prvního vedení v utkání radovali pouze necelou minutu. Vyrovnávací trefu zaznamenal Jakub Niče a misku vah vzájemných utkáních s Kadaní strhl na stranu Teplic dvěma přesnými zásahy v rozmezí tří minut Vojta Frolík. 

FD Teplice X FBC DDM Kati Kadaň - 5:3

Druhým soupeřem žlutomodrých byli florbalisté Karlových Varů. Západočeši kontrolovali vývoj utkání již od úvodní třetiny, kdy se jim podařilo zásluhou Rudolfa Vojáka a Tadeáše Pokorného překonat teplickou defenzivu hned čtyřikrát. Ve druhé hrací části vykřesal jiskřičku naděje Matěj Novák. Tu však soupeř uhasil v poslední hrací části dalšími třemi trefami. O kosmetickou úpravu skóre dvě minuty před koncem utkání se postaral Ondra Rejcha. Z pátého lázeňského derby této sezóny jsme tak vyšli naprázdno. 

FD Teplice X FB Hurrican Karlovy Vary - 2:7

Play-off

Naším soupeřem do 1. kola play-off budou florbalisté Lovosic. Úvodní utkání odehrajeme na domácí palubovce v Teplicích. Hned následující den zamíříme k odvetě do Lovosic.

11. 3. 2023 - 17:30 - FD Teplice X ASK Lovosice - LFP

12. 3. 2023 - 18:30 - ASK Lovosice - LFP X FD Teplice 

Odkaz na online přenos utkání v Teplicích naleznete zde.

Odkaz na online přenos utkání v Lovosicích naleznete zde.

V grafice níže přinášíme srovnání s naším soupeřem.


      Tagy