Víkendový souhrn: 21.-22. 1. 2023
23. ledna 2023

Víkendový souhrn: 21.-22. 1. 2023

Víkend nabídl turnaje celkem 6 kategorií. Jak se jim dařilo?

Muži B potvrdili v Ústecké lize dobrou formu a zvládli utkání s Roudnicí B i Žatcem B. Vrátili se tak na 1. místo tabulky.

FD Teplice B X BK REAL Roudnice n/L - 4:2

FD Teplice B X FbC Jazzmani Žatec B Legendy - 6:4

Komentář trenéra Daniela Weisse: Každý zápas je z naší strany horší a horší. Ještě že derby s céčkem máme už za sebou!


Dařilo se A-týmu starších žáků! V daleké Smržovce vyhráli 2 ze 3 zápasů. Nestačili pouze na hráče Jablonce.

FD Teplice X FBC Panthers Liberec Orange - 4:2

FD Teplice X Florbal Jablonec Blue - 1:3

FD Teplice X TJ Turnov - 4:0

Komentář trenéra Ondřeje Brabce: Dlouhá cesta do zasněženého království přinesla dvě pěkné výhry. Dokázali jsme kontrolovat hru a udávat její tempo. Zaskočil náš pouze Jablonec, se kterým jsme hráli dost sevřeně. Ale jinak povedený turnaj.

B-tým starších žáků na domácí půdě v Krupce na body nedosáhl. V obou duelech s Bojem Litvínov jim soupeř o gól odskočil.

FD Teplice B X SK Bivoj Litvínov Yellow - 4:5

FD Teplice B X SK Bivoj Litvínov Black - 3:4 

Komentář trenéra Ondřeje Brabce: Na tomto turnaji byly naším největším soupeřem první třetiny. Do zápasu jsme nedokázali vkročit v potřebném tempu a soupeře jsme tak po zbytek zápasu museli dotahovat. 


Trojkoví mladší žáci vyrazili na turnaj do Chomutova. V úvodním zápase vybojovali remízu s hráči Podbořan, v dalších 2 utkáních svému soupeři nestačili.

Komentář trenéra Daniela Kratochvíla: Turnaj v Chomutově byl pro nás náročná výzva. Příliš se nám nedařily druhé poločasy zápasů. Jinak herní projev byl velmi dobrý, ale stále musíme na určitých věcech zapracovat. Chtěl bych poděkovat rodičům za podporu v zápasech.


Hned 2 výhry zaznamenali na mosteckém turnaji naši elévci. Proti hráčům Podbořan a Kadaně vstřelili celkem 10 gólů, nestačili pouze na hráče Žatce. 

Komentář trenéra Pavla Jiráska: Elévové svá klání sehráli v Mostě. Turnaje se zúčastnil hojný počet hráčů, kterým vítěznou vlnu překazilo až poslední utkání ze tří.


Výčet zakončují naši nejmladší florbalisté z přípravky. Turnaj v Chomutově zakončili krásnou bilancí 2 výher a 1 remízy. 

Komentář trenérky Jitky Kopecké: Turnaj jsme si tradičně užili! Po absencích v důsledku nemocí mohla konečně vyrazit plná sestava. Navíc jsme předvedli pěkný výkon! Těšíme se na další turnaj.