Soutěž o nejlepšího střelce uplynulé sezóny
12. června 2022

Soutěž o nejlepšího střelce uplynulé sezóny

Soutěžní utkání sezóny 2021/2022 jsou již definitivně minulostí. Pojďme si společně připomenout v rámci soutěže několik gólových momentů.

Druhá polovina června se ponese v gólovém duchu! Představujeme vám soutěž o nejlepšího střelce uplynulé sezóny. O jejím vítězi rozhodnete vy svými hlasy. Ze všech hlasujících navíc vylosujeme tři, kteří se mohou těšit na klubové ceny.

Kde bude soutěž probíhat?

Soutěž bude probíhat na našich sociálních sítích, zejména na instagramu, prostřednictvím instastories.

Jak bude soutěž probíhat?

Na facebooku a instagramu již nyní naleznete video z úvodního losování, v rámci kterého jsme z úspěšných střelců Efdéčka vylosovali osm soutěžících, jejichž trefy se nám v průběhu sezóny povedlo zachytit na video. Jednotlivé soutěžící jsme současně nalosovali do dvojic. Na instastories potom budeme pravidelně zveřejňovat jednotlivé góly soutěžících dané dvojice. Vy svými hlasy rozhodnete, která ze dvou branek se vám líbila více a kterého z hráčů pošlete do čtvrtfinále, semifinále a finále. 

Níže naleznete nalosovaného "pavouka", kterého budeme průběžně aktualizovat. Budete tak mít neustálý přehled o vašich favoritech! 

O co se bude hrát?

Nyní vám můžeme prozradit, že vítěz finále dále postoupí do Superfinále. Pro podrobnosti sledujte naše sociální sítě. Celkového vítěze odměníme týmovým merchem.

Tím však odměňování z naší strany nekončí! Na konci soutěže vylosujeme ze všech hlasujících tři, které rovněž odměníme klubovými odměnami.

Sledujte naše sociální sítě a rozhodněte o nejlepším střelci uplynulé sezóny! 

#efdéčko

Aktuální stav soutěže: