Víkendový souhrn: 23.-24. 4. 2022
25. dubna 2022

Víkendový souhrn: 23.-24. 4. 2022

Juniorský postup do nadstavby i skvělý výkon ve 2. koši starších žáků. To a mnoho dalšího nabídl uplynulý víkend.

Junioři se postupového boje zhostili zodpovědně a na domácím turnaji na SH Teplice předvedli stoprocentní výkon. Tím si zajistili účast v nadstavbě, kde se střetnou s týmy Kadaně, Děčína, Jablonce a Liberce B! 

FD Teplice - ASK Lovosice - LFP - 9:1

FD Teplice - BK REAL Roudnice n/L - 13:3

Komentář trenéra Martina Mühlfaita: Dvě jasná vítězství se soupeři z dolních pater tabulky přinesla potřebné body k udržení třetí, tedy postupové příčky do nadstavbového turnaje. Ta se odehraje hned příští víkend v Novém Boru a Liberci. Tam bude ale potřeba zlepšit celkový herní projev, nasazení a vyvarovat se zbytečných chyb, které by zkušenější týmy jistě využily ke skórování. Čekají nás poslední čtyři zápasy sezony s Děčínem, Kadaní, Libercem a Jabloncem. Tak držte palce. Děkujeme!


Florbalovou sobotu za sebou mají oba týmy mladších žáků. Tým FD Teplice - DDM dokázal v rámci 2. koše z Liberce přivézt 2 výhry a remízu. Týmu FD Teplice - Krupka se bohužel na teplické palubovce nedařilo. Bodový zisk jim dvakrát těsně utekl. 

FD Teplice - DDM X Florbal Chomutov - 3:0

FD Teplice - DDM X FBC DDM Kati Kadaň - 5:5

FD Teplice - DDM X 1. FBC DDM Děčín IV - 9:3

FD Teplice - DDM X FBC Panthers Liberec Orange - 2:6 

Komentář trenéra Ondřeje Brabce: V prvním zápase jsme s hráči Chomutova předvedli florbal jako ze Superfinále v O2 aréně. Poklonu jsme si vysloužili i od trenérů ostatních týmů turnaje. Soupeři také moc děkujeme za skvělý zápas. Ve druhém zápase nás potom trochu zaskočila Kadaň, se kterou jsme nakonec uhráli spravedlivou remízu. Dobrou formu jsme si potvrdili i v zápase s Děčínem. Do posledního utkání s Panthers nám však již nezbylo mnoho sil. 

FD Teplice - Krupka X ASK Lovosice - LFP Yellow - 0:3

FD Teplice - Krupka X TJ Lokomotiva Louny - MAGENTA - 2:3

FD Teplice - Krupka X TJ Turnov - 5:6

Komentář trenéra Jakuba Derky: Tento turnaj se nám bohužel výsledkově nepovedl. V prvním utkání jsme nestačili na aktivnější Lovosice. V dalších dvou zápasech nám potom vždy k vyrovnávací brance chybělo jen málo. 


Vydařený turnaj za sebou mají také naši elévci. V souhrnu vybojovaly oba týmy hned 4 výhry z 6 zápasů. 

Komentář trenéra Tomáše Syryčanského: Odehráli jsme poslední ligový turnaj v letošní sezóně. Mnoho dětí udělalo velké pokroky a doufejme, že si je přenesou do další sezóny. Současně děkujeme rodičům, kteří nejen tentokrát v Litvínově vytvořili výtečnou kulisu a děti je odměnily hezkými výkony.