Junioři ve středeční dohrávce rozstříleli Louny 17:0.
1. dubna 2022

Junioři ve středeční dohrávce rozstříleli Louny 17:0.

Středa se nesla ve znamení dohrávky 8.kola juniorské ligy. Efdéčko po přesvědčivém výkonu zvítězilo vysokým rozdílem s nulou v zádech a upevnilo si třetí místo v tabulce!

První třetina nezačala špatně. Teplice byly drtivou většinu hrací části (i utkání) na míčku, ale první gól dlouho nepřicházel. Až dvě minuty před první přestávkou se trefil Ondra Duben, který odstartoval gólovou kanonádu. V poslední minutě první periody stihli tepličtí hráči skórovat hned třikrát během 12 vteřin. V čase 14:37 našel místo na přední tyči Štěpán Hájek, za dalších šest vteřin se trefil z neuvěřitelného úhlu žolík Šimon Rabel a za dalších pět vteřin přidal čtvrtou branku Ríša Strejcovský. Po první třetině vedlo 4:0. 

Ve druhé třetině se na další gól čekalo opět delší dobu. Pátý gól vstřelil Tobiáš Tychler, který našel skulinu mezi nohama gólmana soupeře, a do stejného prostoru se za další 3 minuty trefil i Lukáš Mucha, který za dalších 25 vteřin přihrál i na gól Tomáše Frontze. Před druhou sirénou stihl vsítit osmou branku Strejcovský. 

Začátek třetí části přinesl další gólovou smršť. Během 25 vteřin se trefili Honza Liška a své druhé branky v utkání přidali Rabel a Mucha. Následovala opět dlouhá pasáž bez gólu, až přišly poslední 3 minuty. V těch se Efdéčko prosadilo dokonce šestkrát. Góly Dubna, Lišky, Strejcovského, Muchy, Tychlera a Rabela, jehož hattrick byl oceněn potleskem všech spoluhráčů i fanoušků (kteří chvíli přemýšleli dokonce nad házení čepicemi), určily konečné skóre zápasu 17:0 ve prospěch Teplic.

Efdéčko tedy před posledním turnajem zůstává na třetím místě, na kterém může zůstat po konci základní části, pokud porazí alespoň jednoho ze soupeřů na domácím turnaji – Lovosice nebo Roudnici. Turnaj se v prostorách teplické sportovní haly odehraje 24. dubna.

Související utkání
Středa 30. března 2022 od 18:30
Louny
0:17
0:4, 0:4, 0:9
Teplice