Víkendový souhrn: 26.-27. 3. 2022
29. března 2022

Víkendový souhrn: 26.-27. 3. 2022

Poslední březnový víkend za námi. Co florbalového nám nabídl?

Skvělou formu potvrdili tento týden naši junioři. Povedlo se jim navázat na výhru nad Mostem z minulého týdne a v Krupce zvládli utkání s Kadaní i Louny. 

FD Teplice X FBC DDM Kati Kadaň - 12:2

FD Teplice X TJ Lokomotiva Louny - 10:4

Komentář kapitána Lukáše Muchy: Nedělní turnaj se vydařil na výbornou. Kadaň, byť ve slabší sestavě, jsme zvládli porazit vysokým rozdílem. Proti Lounům jsme se rozjížděli pomaleji, ale nakonec výsledek i celkem odpovídá průběhu. Líbila se mi i předvedená hra. Vejvarce přeji rychlé uzdravení.


Nedařilo se však starším žákům. Hráči z týmu FD Teplice - DDM na své soupeře z 1. koše bohužel nestačili. 

FD Teplice - DDM X Florbal Ústí - 3:6

FD Teplice - DDM X ASK Lovosice - LFP Black - 3:12

FD Teplice - DDM X FBC Česká Lípa White - 2:9

FD Teplice - DDM X FBC Liberec - 1:11

Komentář trenéra Ondřeje Brabce: Dnes proti nám stála bohužel početná marodka, tým jsme tak museli hodně doplňovat. Na výhru to však tentokrát nestačilo.


Jejich spoluhráči z týmu FD Teplice - Krupka dokázali v Semilech vybojovat pouze remízu. Zbylá utkání k radosti z výsledku nevedla.

FD Teplice - Krupka X TJ Turnov - 1:4

FD Teplice - Krupka X SCC Semily - 4:4

FD Teplice - Krupka X Florbal Jablonec Blue - 0:5

Komentář trenéra Ondřeje Brabce: Hráče musím obzvlášť pochválit za vybojovanou remízu s týmem Semil. Za podpory fanoušků z řad jiných týmů jsme dokázali zabrat a utkání dotáhnout. Ve zbylých zápasech nám však střelecké štěstí scházelo.


Skvělý výkon však předvedli naši elévci! Sobotní turnaj v Děčíně ovládli bez jediné prohry!

Komentář trenéra Tomáše Syryčanského: Výjimečně jsme hráli turnaj s jedním týmem a i tak jsme si to užili. Všechny tři zápasy byly plné situací, které naše elévky opět posunou kupředu.