Novoroční turnaj
16. prosince 2021

Novoroční turnaj

Na neděli 2.1.2022 jsme připravili pro všechny naše členy Novoroční florbalový turnaj.

Se všemi našimi členy chceme přivítat nový rok - a samozřejmě jak jinak než florbalem. Proto jsme všem odeslali přes členskou sekci pozvánku k účasti na neděli 2.1.2022 ve sportovní hale v Krupce, kde máme naplánovaný jednak turnaj 3 na 3 bez brankářů, zároveň i dovednostní ALL STARS soutěže.

Zúčastnit se mohou všichni registrovaní členové našeho klubu, žádoucí je i účast všech možných rodinných příslušníků, ať již hrajících či nehrajících. Přihlašovat se můžete přes členskou sekci, do poznámek uveďte počet rodinných příslušníků, kteří se zúčastní. Uzávěrka přihlášek je 29.12.2021 ve 23:59. 

Následně proběhne rozlosování týmů a 2.1.2022 v devět hodin dopoledne to vypukne! Při losování týmů budeme samozřejmě brát ohledy na rodinné vazby. Zároveň vytvoříme týmy tak, aby zde byli zastoupeni hráči všech možných kategorií a také trenéři, které protentokrát pasujeme do role ambasadorů jednotlivých týmů. 

Časový harmonogram je zatím plánován od 9 do 15 hodin, přesný rozpis zápasů bude znám až po rozlosování. Mezi zápasy pak bude prostor na sdílení dojmů z uplynulých vánočních svátků, ukázku zbrusu nových florbalových dárků od Ježíška, či zdolání posledních zbytků vánočního cukroví.

Věříme, že dorazíte a užijete si spolu s námi trochu té florbalové i neflorbalové zábavy.

Těšíme se na Vás.

#efdéčko