Víkendový souhrn: 27.-28. 11. 2021
29. listopadu 2021

Víkendový souhrn: 27.-28. 11. 2021

Máme za sebou další herní víkend. Co nám tentokrát přinesl?

Muži A na domácí palubovce přivítali celek Kralupy Wolves. „Vlci“ však byli nad síly domácích hráčů a po závěrečném utkání si z Teplic odvezli plný bodový zisk. Efdéčko tak kleslo na 9. příčku v tabulce.

FD Teplice X Kralupy Wolves – 3:8

Komentář trenéra Pavla Dolejšího: Nebyl to vyloženě špatný výkon, jenom škoda spousty neproměněných šancí. Věřím, že kdybychom vše trefili, zápas by dopadl jinak a pro nás výsledkově určitě lépe.


Bez bodů skončili tento víkend rovněž naši junioři. Ty čekala utkání s náročnými soupeři, Děčínem a Kadaní. Vyrovnaný výkon však vítěznou radost nepřinesl.

FD Teplice X 1. FBC DDM Děčín IV – 6:10

FD Teplice X FBC DDM Kati Kadaň – 8:10

Komentář trenéra Martina Mühlfaita: Škoda.


Bodově úspěšní tak byli až naši starší žáci. Tým DDM přivezl z Ústí nad Labem 4 body za remízu, výhru a dvě prohry.

FD Teplice X FBC DDM Kati Kadaň – 1:6

FD Teplice X Florbal Ústí – 0:2

FD Teplice X Florbal Chomutov – 1:1

FD Teplice X 1. FBC DDM Děčín IV – 4:2

Komentář trenéra Ondřeje Brabce: Tentokrát nás trápily individuální chyby a nízká efektivita. I to však k florbalu a sportu jako takovému patří. Hráči si z toho musí odnést maximum, protože i chybami se člověk učí. 

Úspěšnější byli jejich spoluhráči z týmu Krupka. Ti na domácí půdě v Krupce vybojovali celkem 6 bodů za výhry nad Jirkovem a Podbořany. V posledním utkání však podlehli hráčům Ústí o 11 branek.

FD Teplice X Florbal Jirkov – 10:0

FD Teplice X Mocní Tuleni Podbořany – 4:3

FD Teplice X Florbal Ústí B – 0:11

Komentář trenéra Ondřeje Brabce: Sobotní turnaj se nám vydařil. Jsem rád, že je na hráčích patrný rozvoj a herní posun vpřed. I to nám ostatně zajistilo postup do vyššího koše. Nyní musíme na výsledky a tréninkovou píli plynule navázat.


Nejúspěšnější víkend tak zaznamenali naši elévci. Ti zamířili v sobotu do Chomutova, kde se střetli se třemi chomutovskými celky, dvěma kadaňskými a týmem Dubí. Oba teplické celky zaznamenaly celkem 5 výher a pouze 1 porážku.

Komentář trenéra Tomáše Syryčanského: Na hráčích obou družstev je znát individuální pokrok. Návrat po covidu nebyl lehký, ale hráči se začínají znovu sehrávat, a to jak herně, tak jako parta.