Oznámení o konání členské schůze
30. října 2021

Oznámení o konání členské schůze

Mimořádná členská schůze už za měsíc!

Výbor FD Teplice, z.s. svolává prostřednictvím svých webových stránek členskou schůzi na čtvrtek 2.12.2021 od 19:15 do sídla klubu - na adresu U Stadionu 626, 417 41 Krupka.

Na programu je jediný bod, a sice změna stanov. Ta spočívá ve změně sídla klubu, které je nutné přesunout z Krupky do Teplic. Tento krok vyplynul ze změny ceníku sportovní haly v Teplicích, která nyní účtuje jiné částky za pronájem klubům z Teplic a jiné klubům z ostatních měst. Jednání s vedením města Teplice a vedením sportovní haly řešení nepřineslo, jsme tedy nuceni přistoupit k tomuto kroku. Druhou variantou je platit nově stanovené nájemné, které je o více než 100% vyšší, než bylo doposud, což pro klub není reálné.

Sídlo navrhuje výbor klubu přesunout do objektu Domu dětí a mládeže Teplice, které je partnerem našeho klubu a se kterým nás pojí velmi úzká spolupráce. DDM Teplice již předběžně souhlasilo, že s umístěním sídla na Masarykově ulici by neměl být problém. Výbor klubu však nadále počítá s tím, že hlavní kancelář klubu bude umístěna v rámci sportovního areálu v Krupce.

"Tento krok není z naší hlavy, ale je nutný. Na běžném fungování klubu se nic nemění, jen nám to přidělává spoustu práce. Věřím, že členové tuto změnu pochopí a na členské schůzi ji schválí", komentuje svolání členské schůze předseda klubu Tomáš Syryčanský.

Pro účast na členské schůzi je dle stanov klubu nutné mít uhrazené členské příspěvky, členy mladší 18 let zastupují jejich zákonní zástupci. Vzhledem k aktuálním covidovým opatřením prosíme všechny, kteří se budou chtít členské schůze účastnit, aby toto oznámili předem na e-mailovou adresu info@fdteplice.cz 

#efdéčko