Junioři nezaváhali a vezou 6 bodů
31. října 2021

Junioři nezaváhali a vezou 6 bodů

Na třetí turnaj se junioři vydali v neděli do Mostu, kde sehráli dva zápasy, s Louny a Roudnicí.

Zápas s Louny nezačal vůbec špatně. Zásluhou Tomáše Frontze a Honzy Karafiáta se Efdéčko dostalo do dvoubrankového vedení a na snížení

soupeře zareagoval před první sirénou Ríša Strejcovský. Začátek druhé části ale Teplicím nevyšel a Louny dvěma góly krátce po sobě vyrovnaly na 3:3. Na další branku se čekalo 5 minut. Souboj o míček v rohu vyhrálo kapitánské céčko Lukáš Mucha a ranou pod víko nedalo gólmanovi šanci. Do druhé pauzy stihl Matěj Vejvar zvýšit na 5:3 po přihrávce Honzy Veselého. Ve třetí části se postupně trefili Lukáš Mucha, Ondra Duben a Jirka Moravec. Louny stihly v závěru jen kosmeticky upravit skóre na konečných 8:4 pro Efdéčko.

Ve druhém zápase s Roudnicí se na gól nečekalo dlouho. Karafiát proběhl celé hřiště a 26 vteřin po začátku zápasu poslal míček bekhendem do růžku. Na vyrovnávací trefu odpověděli do pauzy Štěpán Hájek a Sam Olexa. Ve druhé části Efdéčko přidávalo další přesné rány a když Sam Olexa z nájezdu zvýšil na 6:1, zápas se zdál být rozhodnut. Soupeř se ale nevzdal, využil nesmyslný herní výpadek teplických hráčů a postupně se dopracoval na jednobrankový rozdíl. Sérii roudnických gólů naštěstí ukončil Tomáš Frontz, který vyslal jedovku do levé šibenice. Potom už se naštěstí trefovali pouze tepličtí hráči. Dva góly přidal Ríša Strejcovský a po jednom gólu přiložili ruku k dílu Jára Skramušský a Lukáš Mucha. Konečný výsledek - 11:5 pro Teplice.

Junioři tak vezou z Mostu plný počet bodů, v tabulce jim patří pátá příčka a za 14 dní se na stejném místě utkají s Žatcem a Litvínovem.