Víkendový souhrn: 9.-10. 10. 2021
12. října 2021

Víkendový souhrn: 9.-10. 10. 2021

Uplynulý víkend patřil dvěma kategoriím – mužům a dorostencům.

Florbalový víkend otevřel v sobotu dorostenecký A-tým. Ten však na domácí půdě v Krupce nestačil na Florbal Ústí, ani na FBC Plzeň.

FD Teplice X Florbal Ústí – 3:8

FD Teplice X FbC Plzeň – 4:6

Komentář trenéra Pavla Dolejšího: Jsem rád, že jsme byli důstojným soupeřem, silnějších týmů. Stále nás čeká spousta práce, ale už se objevují první drobné výsledky, které ukazují, že jdeme správným směrem. Je znát, že se tým dorostu A začíná sehrávat a práce na trénincích má smysl.


Nedařilo se ani dorosteneckému B-týmu. Ti vyrazili do Lovosic, kde stejně jako A-tým podlehli hráčům Florbalu Ústí. Ve druhém zápase potom podlehli Roudnici nad Labem.

FD Teplice B X Florbal Ústí B – 4:5

FD Teplice B X BK REAL Roudnice n. L. – 4:8

Komentář trenéra Pavla Dolejšího: Dali jsme hodně prostoru starším žákům a rozhodně nezklamali, i když byli limitováni oproti soupeři výškou a někdy i vahou.


A s prázdnou odešli také mužské kategorie. A-tým v neděli podlehl v divoké přestřelce týmu Sokol Rudná.

FD Teplice X Sokol Rudná – 15:8

Komentář trenéra Pavla Dolejšího: Děkujeme soupeři za skvělý zápas a předvedenou hru. Bohužel pro nás ukázaly sílu jejich individuální kvality a týmový výkon. Věřím, že divákovi se zápas musel líbit a těšíme se na odvetu.


B-tým mužů potom v Litvínově nestačil na hráče Roudnice nad Labem a Litvínova.

FD Teplice B X BK REAL Roudnice n. L. – 5:6

FD Teplice B X SK Bivoj Litvínov B - 8:10

Komentář trenéra Dana Weisse: Pro většinu kluků to byly první zápasy od loňského září. Vzhledem k tomu, že jsme letos všichni stihli víc svateb než tréninků, neměli jsme příliš velká očekávání. Tréninkové a zápasové manko bylo znát a k ideálu to mělo hodně daleko, přesto jsme odehráli dva vyrovnané zápasy. Do příštího turnaje snad bude přát zdravíčko, přidáme srdíčko a přijde i to štěstíčko!