Víkendový souhrn: 3.-4.10.2021
4. října 2021

Víkendový souhrn: 3.-4.10.2021

Tři kategorie mají za sebou své víkendové zápasy. Jak si všichni vedli?

Muži vyzvali na domácí půdě ve čtvrtém kole vedoucí tým tabulky z Kadaně, na který nakonec bohužel nestačili a body v Teplicích nezůstaly.

FD Teplice x FBC DDM Kati Kadaň - 5:11

Komentář trenéra, Pavla Podluckého: "Narazili jsme na dobře připraveného soupeře, se kterým jsme drželi krok skoro do poloviny zápasu, pak jsme mu ale našimi chybami v obraně dovolili gólově odskočit a i díky naší špatné produktivitě v zakončení nestihli dohnat."


Juniorský tým zahájil sezónu v Kadani, kde v obou zápasech dlouho prohrával, otočit skóre však dokázal pouze v jednom případě.

FD Teplice x FbC Jazzmani Žatec - 5:8

FD Teplice x FBC Vipers Most - 7:4

Komentář trenéra, Martina Mühlfaita: "První ostrý zápas po 20 měsíční pauze s Žatcem kluci prohráli, ale herně nezklamali. Ve druhém zápase s Mostem už jsme si připsali první body za vítězství. Jen tak dál..."


První zápasy odehráli i trojkoví mladší žáci. Na turnaji v Litvínově se jim dařilo a trenéři nešetřili po zápasech chválou.

Komentář trenérky, Dáši Nekudové: "Po dlouhé pauze jsme s mírnou nervozitou a velkým nadšením vstoupili do prvního turnaje se smíšeným týmem. Kluci i holky se po pár minutách dokázali se vším dost obstojně poprat a ukázat všem, že v sobě mají velký potenciál. Pouze na herní styl litvínovského týmu jsme nedokázali nalézt adekvátní odpovědi, a to i přes neskutečné čarozásahy brankáře Dana. Poděkování patří nejen všem hráčům a hráčkám, ale i našim fanouškům, které bylo opravdu slyšet."


Bilance víkendu: 1 výhra, 2 prohry