Představujeme naše týmy : Starší žákyně
30. června 2021

Představujeme naše týmy : Starší žákyně

Své zastoupení v Efdéčku bude mít rovněž ryze dívčí kategorie – starší žákyně. V této kategorii letos nastoupí hráčky z ročníků 2007 a 2008.

Kdo bude starší žákyně trénovat?

Na lavičku starších žákyň usedne trenérka Mirka Frontzová.

Kdy budou starší žákyně trénovat?

Starší žákyně budou mít tréninky v pondělí od 16:30 do 17:30 na ZŠ Metelkovo náměstí a ve středu od 15:30 do 17:00 na Hotelové škole Teplice.

Co budou hrát starší žákyně za soutěž?

Starší žákyně v nové sezóně nastoupí v Přeboru starších žákyň. Jedná se o soutěž týmů ve složení 3+1, tedy 3 hráčky v poli a 1 brankářka.

Jaká bude cena tréninků starších žákyň?

Cena tréninků starších žákyň činí 4000 Kč za rok. V této částce je zahrnut trénink s licencovaným trenérem, náklady na pronájem hal a sportovišť, možnost individuálních tréninků a využití plavecké haly v Krupce v daných termínech, startovné do soutěží pod Českým florbalem a sleva 25% na nezlevněné zboží na www.salmingstore.cz

Komentář trenérky starších žákyň Mirky Frontzové

Jádro týmu starších žákyň tvoří děvčata z Edisonky, která hra začala bavit na školních turnajích. Vyhrály krajské kolo a těšily se na republiku. Bohužel covid tuto cestu zmařil. Dalšími členkami týmu jsou dvě dívky ze ZŠ Buzulucká. Tým měl startovat již v této sezóně, takže hráčky jsou hodně natěšené. Doufáme, že vše půjde podle plánu a Efdéčko bude reprezentovat i dívčí tým. Také budeme rádi za nějaké posily, takže pokud jsi ročník 2007, 2008, 2009 nebo 2010 a baví tě florbal, přijď si zkusit s námi zahrát!