Představujeme naše týmy : Junioři
25. června 2021

Představujeme naše týmy : Junioři

Druhou nejstarší kategorií budou junioři. Do této kategorie spadají ročníky 2003 a 2004.

Kdo bude juniory trénovat?

Na trenérskou lavičku juniorů usedne Martin Mühlfait.

Kdy budou junioři trénovat?

Junioři budou mít trénink třikrát týdně, a to v pondělí od 18:30 do 20:00 na SH Teplice, ve středu od 18:30 do 20:00 na SH Krupka a v pátek společně s týmem mužů od 17:30 do 19:00 na SH Teplice.

Co budou junioři hrát za soutěž?

Junioři se představí ve 2. lize juniorů.

Jaká bude cena tréninků juniorů?

Cena tréninků juniorů činí 5000 Kč za rok. V této částce je zahrnut trénink s licencovaným trenérem, náklady na pronájem hal a sportovišť, možnost individuálních tréninků a využití plavecké haly v Krupce v daných termínech, startovné do soutěží pod Českým florbalem a sleva 25% na nezlevněné zboží na www.salmingstore.cz

Komentář trenéra juniorů Martina Mühlfaita

Za juniory si troufnu říct, že propojení obou klubů proběhlo v pohodě. Už teď na trénincích vznikají zcela spontánně nové pětky, tvořené hráči z Dynama i Florbalu. Těch pár tréninků na konci roku probíhalo spíš herní formou, žádná složitá herní cvičení, taktika, herní systémy, nácvik standardních situaci. To vše až na soustředění, a pak samozřejmě v nové sezóně. Myslím, že nejvíce se těšíme na to, že celá příští sezóna už proběhne zcela normálně a kompletně. A já osobně se těším a doufám, že kluci budou mít z florbalu hlavně radost, že se budou na tréninky i na zápasy těšit a že se budeme navzájem inspirovat a motivovat.