Hurááá! Opět začínáme trénovat!
18. dubna 2021

Hurááá! Opět začínáme trénovat!

V souvislosti se současným stavem souvisejícím s šířením epidemie koronaviru a následným uvolňováním protiepidemických opatření připravil klub Florbal Teplice následující plán a soubor informací k organizaci programu na nejbližší období. Veškeré následující informace a organizační záležitosti se mohou změnit v případě úpravy připraveného harmonogramu uvolňování opatření Vládou ČR.

Klubové info - DŮLEŽITÉ!

  1. Tréninky v hale
    Vzhledem k současným opatřením nejsou tréninky v hale možné!
  2. Tréninky venku
    Všechny kategorie budou trénovat venku na sportovištích v areálu Městského stadionu v Krupce. Přehled tréninků je zveřejněn v členské sekci. Halové tréninky jsou označeny jako zrušené a přibyly akce s názvem „Trénink venku“. Při účasti hráče na tréninku je NUTNÉ zaškrtnout svou účast v Členské sekci, abychom měli přehled, jaký je zájem! Rodiče a doprovod dětí žádáme, aby nezůstávali během tréninků v areálu. Dítě prosím Vás jen dovezte a po tréninku vyzvedněte.
  3. Členské příspěvky
    Současná situace není jednoduchá pro všechny, zvýšení nákladů a potencionální snížení příjmů se dotkne všech občanů ČR. V principu jsou příjmy sportovních klubů pokrývány třemi druhy příjmů: členskými příspěvky, dotačními zdroji a příjmy z reklam nebo sponzoringu. Dotační zdroje jsou aktuálně všechny významně nejisté, jejich rozdělování je pozastaveno a dochází k přehodnocování jejich výše. Reklamní a sponzorské zdroje v případě dětských a mládežnických kategorií jsou velmi omezené a musíme předpokládat i jejich další redukci. Členské příspěvky tvoří cca 40% rozpočtu a jsou pro nás momentálně jediným jistým příjmem. Prosíme tedy ty, kteří stále nemají uhrazeno za první pololetí o zaplacení příspěvků. Jakmile ukončíme letošní nekompletní sezónu a budeme přesně vědět, jak jsme trénovali, vyhodnotíme veškeré platby a budeme řešit případnou kompenzaci těm, co mají zaplaceno na celou sezónu. V případě nouze vyjdeme vstříc a individuálně se budeme snažit nalézt rozumný kompromis. Prosíme však o citlivý přístup a podporu klubu Florbal Teplice. 

Velmi děkujeme za pochopení celé situace a podporu naší společné činnosti.