Začínáme trénovat!
2. prosince 2020

Začínáme trénovat!

V souvislosti se současným stavem souvisejícím s šířením epidemie koronaviru a následným uvolňováním epidemiologických opatření připravil klub Florbal Teplice následující plán a soubor informací k organizaci programu na nejbližší období. Veškeré následující informace a organizační záležitosti se mohou změnit v případě úpravy připraveného harmonogramu uvolňování opatření Vládou ČR v rámci nouzového stavu.

  1. Tréninky v hale
    Od pátku 4.12.2020 máme rezervaci v hale v Krupce a můžeme tak zahájit částečný program tréninků, který bude zatím platný do 12.12. a bude zveřejněn v členské sekci. Trénovat je možné v maximálním počtu 10 osob a s rouškou. Přestože nesouhlasíme s trénováním s rouškou, tak jsme si vědomi, že nám všem naše aktivita chybí a nabízíme alespoň omezenou formu činnosti. Tréninky budou mít charakter individuálního rozvoje a budou vedeny v poklidném tempu. Hráčům doporučujeme nákrčník, který používají běžci. Rouška je samozřejmě možná, ale po vyzkoušení je nákrčník mnohem více komfortnější a víc sportovní. Při účasti hráče na tréninku je NUTNÉ zaškrtnout svou účast v Členské sekci, abychom měli přehled, jaký je zájem!
  2. Tréninky venku
    Kategorie starší žáci až muži budou trénovat venku na hřišti s umělým povrchem, kde nejsou tak výrazná omezení. Přehled tréninků je zveřejněn v členské sekci.
  3. Členské příspěvky
    Současná situace není jednoduchá pro všechny, zvýšení nákladů a potencionální snížení příjmů se dotkne všech občanů ČR. V principu jsou příjmy sportovních klubů pokrývány třemi druhy příjmů: členskými příspěvky, dotačními zdroji a příjmy z reklam nebo sponzoringu. Dotační zdroje jsou aktuálně všechny významně nejisté, jejich rozdělování je pozastaveno a dochází k přehodnocování jejich výše. Reklamní a sponzorské zdroje v případě dětských a mládežnických kategorií jsou velmi omezené a musíme předpokládat i jejich další redukci. Členské příspěvky tvoří cca 40% rozpočtu a jsou pro nás momentálně jediným jistým příjmem. Prosíme tedy ty, kteří nemají uhrazeno, o zaplacení příspěvků za první pololetí. V případě nouze vyjdeme vstříc a individuálně se budeme snažit nalézt rozumný kompromis, prosíme však o rozumný a citlivý přístup a podporu klubu Florbal Teplice.
  4. Objednávky Salming
    Předvánoční objednávky ze Salmingstore.cz jsou samozřejmě možné. Dále máme na skladě cca 20ks zimních čepic v klubových barvách s logem. V případě zájmu nás neváhejte kontaktovat na tel. 606702217 nebo na mailu sekretar@florbalteplice.cz

Velmi děkujeme za pochopení celé situace a podporu naší společné činnosti.